Telefon garanti sorgulama mi?

İçindekiler:

  1. Telefon garanti sorgulama mi?
  2. Garanti Sorgulama mi?
  3. Xiaomi Türkiye garantisi var mı?
  4. Xiaomi Türkiye cihazı olduğu nasıl anlaşılır?

Telefon garanti sorgulama mi?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  • Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  • Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Garanti Sorgulama mi?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

Xiaomi Türkiye garantisi var mı?

Türkiye'de hayli sevilen markalardan biri olan Xiaomi, bildiğiniz gibi bu güne kadar resmi kaynaklardan olmasa da Türkiye'de satışı gerçekleşen modeller arasındaydı. ... Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

Xiaomi Türkiye cihazı olduğu nasıl anlaşılır?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.