Kartal sahil Kadıköy sahil arası kaç km?

İçindekiler:

  1. Kartal sahil Kadıköy sahil arası kaç km?
  2. Kadıköy Pendik arası kaç dakika?
  3. Istanbul kartal hangi havaalanına yakın?
  4. Kartal Kadıköy nasıl gidilir?
  5. Pendik-Kadıköy minibüs kaç dakika?
  6. Kartal istanbul yeni havalimanı kaç km?
  7. Kartal'dan yeni havalimanına nasıl gidilir?
  8. Kartal metro istasyonuna nasıl gidilir?

Kartal sahil Kadıköy sahil arası kaç km?

Kadıköy Kartal Sahil Yolu arası mesafe : 16 kilometre. Kadıköy Kartal Sahil Yolu arası süre : 27 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Kadıköy Kartal Sahil Yolu arası yol haritasına ulaşabilir, Kadıköy noktasından Kartal Sahil Yolu ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Kadıköy Pendik arası kaç dakika?

Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu. İstanbul metrosunun yeni istasyonları dün sabah saat 06.00'da hizmete girdi. Kartal- Tavşantepe hattı Yakacık (Adnan Kahveci), Pendik ve Kaynarca (Tavşantepe) olmak üzere 3 istasyondan oluşuyor.

Istanbul kartal hangi havaalanına yakın?

İstanbul Yeni Havalimanı Kartal'a yaklaşık 75-80 km mesafede. İstanbul 3. Havalimanı'ndan Kartal'a taksiyle gitmek isterseniz taksi ücreti yaklaşık 180-190 lira civarında tutar.

Kartal Kadıköy nasıl gidilir?

Kartal, Pendik, Maltepe ve Bostancı civarında KartalKadıköy metro hattına yakın olanlar için Kadıköy'e gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi metro ile seyahat etmektir. KadıköyKartal metrosu sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştirmektedir.

Pendik-Kadıköy minibüs kaç dakika?

Yön: Kadıköy Duraklar: 73 Yolculuk Süresi: 70 dk Hat Özeti: Pendik Son Durak, Pendik Yht İstasyonu, Sancak Köprüsü, Pendik Devlet Hast., Palmiye, Pendik Lisesi, Veteriner Araştirma, Yunus, Hava Evleri, Kültür Merkezi, Egemenlik Bulvarı, Kartal Meydan, Meydan Sokak, Kartal Çarşı, Belediye Caddesi, Üsküdar Caddesi, ...

Kartal istanbul yeni havalimanı kaç km?

İstanbul Havalimanı Kartal'a yaklaşık 60-65 km mesafede.

Kartal'dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Kartal'dan İstanbul havalimanı'na Metro ile gitmek isteyen yolcular devam eden Metro inşaatının bitmesiyle birlikte önce Kartal'dan Zincirlikuyu'ya/Gayrettepe'ye oradan da Gayrettepe İstasyonu'ndan M11: Gayrettepe – Yeni Havalimanı Metro Hattı' na binerek İstanbul havalimanı'na ulaşabilirler.

Kartal metro istasyonuna nasıl gidilir?

Metro ile gitmek isterseniz; M4 Kadıköy- Tavşantepe metro hattını kullanmanız gerekmektedir. Metronun, Kartal durağında indikten sonra 16B otobüs hattına aktarma yaparak alışveriş merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz. Minibüs ile ulaşım sağlamak isterseniz, Gebze- Harem minibüslerini kullanabilirsiniz.