Sizdirmazlik raporu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Sizdirmazlik raporu nereden alınır?
  2. LPG sızdırmazlık raporunu kimler verebilir?
  3. Sızdırmazlık ücreti ne kadar?
  4. Doğalgaz Sızdırmazlık Raporu nasıl alınır?
  5. Araba tüp tankı kaç lira?

Sizdirmazlik raporu nereden alınır?

Otogaz montaj ve tadilat işlemlerinden sonra Mmo Makine Mühendisleri odasından ve TSE araç kontrol merkezlerinden alınan sızdırmazlık raporu artık yetkili Otogaz dönüşüm servisleri tarafından verilecek ..Yeni uygulamanın ne zaman başlanacağı ve uygulama ile ilgili tüm detaylar videomuzda..

LPG sızdırmazlık raporunu kimler verebilir?

LPG veya CNG montajını yapan firmalar yetki belgeleri varsa sızdırmazlık raporu verebiliyor. LPG veya CNG montajı yaptıran araç sahipleri yetkili firmadan aldıkları "montaj tespit raporu" ile birlikte Makina Mühendisleri Odası'na gitmeden araçlarının muayenelerini yaptırabilirler.

Sızdırmazlık ücreti ne kadar?

Türkiye geneli 2017 yılı LPG sızdırmazlık raporu fiyatı 35 Türk Lirasıdır. LPG Sızdırmazlık Raporu Hangi Durumlarda Alınması Mecburidir.

Doğalgaz Sızdırmazlık Raporu nasıl alınır?

Doğalgaz Sızdırmazlık Raporu Doğal gaz kullanıcısının verilen randevu günü ve saatinde binasında veya dairesinde bulunması gerekmektedir. Gaz firması Yetkilisi randevu gün ve saatinde binaya veya daireye gelerek tesisatın, onaya sunulan proje ile uygunluğunu kontrol edecek ve sızdırmazlık testlerini yapacaktır.

Araba tüp tankı kaç lira?

35 LİTRE SİMİT LPG DEPOSU 35 Lİtre Simit Lpg Deposu Fiyatı Kargo KDV Dahil 400 TL. 60 Litre Lpg Deposu 60 LT Lpg Deposu Fiyatı Kargo KDV Dahil 400 TL. 50 Litre Lpg Deposu 50 Litre Simit Lpg Deposu Fiyatı Kargo KDV Dahil 400 TL. 40 LİTRE LPG DEPOSU 40 Litre Simit Lpg Deposu Fiyatı Kargo KDV Dahil 400 TL.