Istanbul Aydın Üniversitesi ingilizce mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul Aydın Üniversitesi ingilizce mi?
  2. Istanbul Aydın Üniversitesi Mütercim Tercümanlık kaç yıllık?
  3. Istanbul Üniversitesi hazırlık sınıfı var mı?
  4. Istanbul Aydın Üniversitesi Hazırlık ne zaman başlıyor?
  5. Istanbul Aydın Üniversitesi Açılacak mi?

Istanbul Aydın Üniversitesi ingilizce mi?

​​​​​​İ​stanbul Aydın Üniversitesi'nin birçok bölüm ve programında eğitim-öğretim dili İngilizcedir. ... İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, Bahçelievler yerleşkesinde her yıl 1300 civarında öğrenciye İngilizce eğitimi verir. Sınıflarımızda 20-25 öğrenci bulunmaktadır.

Istanbul Aydın Üniversitesi Mütercim Tercümanlık kaç yıllık?

İngilizce ve Rusça olmak üzere iki dört yıllık Mütercim Tercümanlık bölümü vardır.

Istanbul Üniversitesi hazırlık sınıfı var mı?

MADDE 8 – (1) İsteğe bağlı hazırlık sınıflarında öğretim süresi iki yarıyıldır. Bu sınıfa dâhil olan öğrencilerin öğrenim süresi İstanbul Üniversitesi'ndeki lisans öğretimlerine ek olarak iki yarıyıl uzar. (2) İsteğe bağlı hazırlık sınıfı hazırlık öğretimi en az otuz hafta ve haftada en az 20 saattir.

Istanbul Aydın Üniversitesi Hazırlık ne zaman başlıyor?

Değerli Öğrencilerimiz, 2021-2022 Güz Dönemi İngilizce Hazırlık Programı dersleri 27.09.2021 tarihinden itibaren yüz yüze ve çevrimiçi olarak başlayacaktır.

Istanbul Aydın Üniversitesi Açılacak mi?

İstanbul Aydın Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2021 İstanbul Aydın Üniversitesi'nin yayımladığı akademik takvime göre ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim gören öğrenciler için eğitim Pazartesi günü başlayacak. 2021 yılı güz dönemi 31 Aralık 2021 olarak belirlendi.