Hayırlı evlilik için hangi esma çekilir?

İçindekiler:

  1. Hayırlı evlilik için hangi esma çekilir?
  2. 313 tane Kevser suresi ne için okunur?
  3. Kısmet açmak için hangi zikir?
  4. Para için hangi zikir?
  5. Ya Fettah Ya Allah Celle Celalühü ne demek?
  6. Ya Muhyi ne zaman okunur?

Hayırlı evlilik için hangi esma çekilir?

“Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.”

313 tane Kevser suresi ne için okunur?

Okuyan kişinin cennet nehirlerinden su içeceği peygamberimiz tarafından belirtilmiştir. Kevser Suresinin okunması, hısımlardan gelecek zararı engeller. Yatmadan önce üç defa okunursa, güzel rüyaların görülebileceği uykuya hasıl olunabilir.

Kısmet açmak için hangi zikir?

Hayırlı Kısmet İçin Okunabilecek Zikirler! Evlenmek isteyen müminlerin çekebileceği bu etkili zikirler arasında Yüce Rabbimizin 99 adet isminden biri olan Ya Fettah, Ya Habir ve Ya Vedud isimleri günlük olarak mümkün mertebede 5 vakit farz namazlarından sonra zikredilmelidir.

Para için hangi zikir?

Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va'dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es'elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin.

Ya Fettah Ya Allah Celle Celalühü ne demek?

El-Fettah esmasının en kısa anlamı “iyilik kapılarını açan” olarak ifade edilmektedir. ... Fettah ismi şerifinin tüm kapıları ve kilitleri açtığına inanılmaktadır.

Ya Muhyi ne zaman okunur?

Kalbinin imanla atmasını isteyenlerse beş vakit namazlardan sonra 68 kere “Ya Muhyi celle celalühü” zikrini yapmaktadır. Sabah namazını eda ettikten sonra 1001 defa “Ya Muhyi celle celalühü” zikredilmektedir.