Yenişehir nerenin ilcesi?

İçindekiler:

  1. Yenişehir nerenin ilcesi?
  2. Mersin Yenişehir ne zaman ilçe oldu?
  3. Yenişehir ilçesi hangi ile bağlı?
  4. Diyarbakir Yenişehir nereye bağlı?
  5. Bursa Yenişehir nereye bağlı?
  6. MERSİN kaç tane ilçesi var?
  7. Ankara Yenişehir nereye bağlı?
  8. Diyarbakır Ofis Caddesi hangi mahallede?
  9. Bursa Yenişehir arası kaç TL?
  10. Mersin Hangi şehire yakın?

Yenişehir nerenin ilcesi?

Yenişehir, Mersin ilinin 13 ilçesinden birisidir. Batısında Mezitli, doğusunda Akdeniz, kuzeydoğusunda ise Toroslar ilçesi bulunmaktadır.

Mersin Yenişehir ne zaman ilçe oldu?

Yenişehir Belediyesi 1993 yılında kurulmuştur. İlçemiz, 22.03.2008 tarih ve 26824 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5747 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanunun 1.

Yenişehir ilçesi hangi ile bağlı?

Yenişehir, Bursa ilinin bir ilçesidir.

Diyarbakir Yenişehir nereye bağlı?

Yenişehir, Diyarbakır ilinin merkezdeki dört yeni ilçesinden biridir. Diyarbakır'ın yerlilerinin en çok yaşadığı ilçelerden biridir. Ofis, Vilayet gibi şehrin yoğun semtleri Yenişehir sınırlarına girdiğinden ötürü ilçe, oldukça işlektir....Yenişehir, Diyarbakır.
Yenişehir
ÜlkeTürkiye
İlDiyarbakır
Coğrafi bölgeGüneydoğu Anadolu Bölgesi
İdare
15 satır daha

Bursa Yenişehir nereye bağlı?

Yenişehir ilçesin kuzeyinde Orhangazi ve İznik, güneyinde İnegöl ve batısında Gemlik ve Kestel ilçeleriyle birlikte doğusunda Bilecik'in Merkez ve Osmaneli ilçeleriyle komşudur.

MERSİN kaç tane ilçesi var?

Mersin ilinde 13 ilçe vardır. Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir büyükşehirin metropol ilçeleridir. Diğer ilçelerden nüfusu en fazla olan Tarsus'dur.

Ankara Yenişehir nereye bağlı?

Yenişehir Haritası Altındağ ilçesine bağlıdır. Yenişehir haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yenişehir posta kodu 06230. Yenişehir GPS koordinatları 39° 55´ 44.2524" ve 32° 51´ 24.4512".

Diyarbakır Ofis Caddesi hangi mahallede?

Ofis Caddesi 37.728737 enlem ve 40.408813 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Cumhuriyet Mh. ve Çınar ilçesine bağlıdır. Ofis Caddesi haritası Diyarbakır ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Bursa Yenişehir arası kaç TL?

BURSA'DAN YENİŞEHİR'E (12,50 TL) 20:00 ile 21:00 Saatleri arası her 20 dakikada bir. 21:00 ile 23:00 Saatleri arası her 30 dakikada bir.

Mersin Hangi şehire yakın?

Mersin Hangi Bölgede? Mersin, 2 milyona yakın nüfusu ile Akdeniz Bölgesi sınırlarında kalan bir şehirdir. Buna göre Mersin'in; Adana, Niğde, Karaman ve Konya olmak üzere 4 farklı sınır komşusu bulunmaktadır.