Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı nereli?

İçindekiler:

  1. Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı nereli?
  2. Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı kimdir?
  3. Kayseri bam başkanı kimdir?
  4. Sakarya Cumhuriyet savcısı kim?
  5. Kayseride kaç tane adliye var?
  6. Adapazarı Başsavcısı kimdir?
  7. Savcı Osman Köse nereli?
  8. Istanbul Çağlayan Adliyesi Başsavcısı kimdir?
  9. Kayseride kaç hakim var?
  10. Sakarya Savcısı kimdir?
  11. Elazığ Başsavcısı kimdir?
  12. Ahmet Akça savcı kimdir?
  13. Savcı Şaban Yılmaz kim?

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı nereli?

15/7/1974 tarihinde Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ordu'da bitirmiştir.

Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı kimdir?

Kayseri Adli Yargı Komisyon Başkanı Sayın Dursun BÜYÜKBAŞ ise mahkemelerin işleyişi, yargılama faaliyetleri ve avukat, savcı ve hakim uygulamaları hakkında genel bilgiler vermiştir.

Kayseri bam başkanı kimdir?

Kayseri Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin açılış törenine katılan Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Dursun BÜYÜKBAŞ ve Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı İlyas YAVUZ hakemlere ruhsatnamelerini takdim etti.

Sakarya Cumhuriyet savcısı kim?

Yayınlanan kararname ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi DURSUN atandı Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Yerine ise Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman KÖSE Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı oldu.

Kayseride kaç tane adliye var?

Kayseri merkez, Felahiye, Hacılar, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçelerinde yetkili olan Kayseri Adliyesinde 5 Ağır Ceza Mahkemesi, 4 Sulh Ceza Hakimliği, 16 Asliye Ceza Mahkemesi, 2 İnfaz Hakimliği, 2 Çocuk Mahkemesi, 2 Asliye Ticaret Mahkemesi, 4 İcra Mahkemesi, 5 Sulh Hukuk Mahkemesi, 8 Asliye Hukuk Mahkemesi, 1 ...

Adapazarı Başsavcısı kimdir?

HSK yaz kararnamesi ile adli yargıda , idari yargıda 488 hakim ve savcının görev yeri değişti. Çıkan kararname ile ilimizde Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Lütfi Dursun, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Savcı Osman Köse nereli?

1972 yılında Ordu ili Gölköy ilçesinde doğan Cumhuriyet Başsavcısı Çelenk, ilkokulu Gölköy'de, ortaokul ve liseyi Ulubey'de okudu.

Istanbul Çağlayan Adliyesi Başsavcısı kimdir?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na Şaban Yılmaz atandı.

Kayseride kaç hakim var?

Hakimler Savcılar Kurulu'nun (HSK), merakla beklenen yaz kararnamesi açıklandı. Adli Yargı'da Kayseri'den 11 hakimin ve 12 savcının görev yeri değişirken, başka şehirlerden 5 hakim, 8 savcı Kayseri'ye atandı.

Sakarya Savcısı kimdir?

Lütfi Dursun, Yargıtay'a Uzun yıllardır Sakarya'da Basşavcılık görevinde bulunan ve başarılı çalışmalara imza atan Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Elazığ Başsavcısı kimdir?

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel`i Makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'a, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Alçık, 2.

Ahmet Akça savcı kimdir?

Ahmet AKÇA 1973 Yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1991 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1995 yılında mezun oldu. Bir yıllık avukatlık stajının ardından 1997 yılında Hakim adaylığına başladı.

Savcı Şaban Yılmaz kim?

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı iken 2017 yılında Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanmış ve kısa bir süre bu görevde kaldıktan sonra 2017-2019 yıllarında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştur, 2019-2020 yıllarında Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.