OGS iptal nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. OGS iptal nasıl yapılır?
  2. Iş Bankası OGS nasıl iptal edilir?
  3. OGS bozulunca ne yapılır?
  4. Garanti Bankası OGS nasıl iptal edilir?
  5. HGS okumadı ne yapmalıyım?
  6. OGS iptal olur mu?

OGS iptal nasıl yapılır?

OGS etiketinizin iptali için yetkili Şubelerimizden herhangi birine başvurarak ya da Bankamızın 0850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezini arayarak cihazınızı iptal ettirebilirsiniz. Kayıp bildirimi yapmadığınız durumda, yapılan geçişleri ihlalli geçiş ücreti olarak ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Iş Bankası OGS nasıl iptal edilir?

OGS cihazını veya HGS etiketinizi Şubelerden veya Telefon Şubemizden ( 08 ) kullanıma kapattırabilirsiniz. HGS iptali, ayrıca İnternet Şubesi üzerinden Ödemeler-> HGS/OGS-> HGS İptal" menüleri aracılığı ile de yapılabilir.

OGS bozulunca ne yapılır?

Bankalar garanti kapsamında arızalanan cihazları ücretsiz olarak değiştirmektedir. Arızalanan cihazların garanti süresi dolmuş ise yeniden OGS cihazı almanız gerekmektedir.

Garanti Bankası OGS nasıl iptal edilir?

OGS ve HGS ürününüzü Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, Garanti BBVA Mobil'den ve Garanti BBVA şubelerinden dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

HGS okumadı ne yapmalıyım?

Eğer HGS okumuyor ise ne yapmalıyım diyorsanız öncelikle size en yakın PTT şubesine giderek durumu izah edebilirsiniz. Başka bir seçenek ise; HGS ile ilgili sorunlara hgs@ptt.gov.tr ve 4/5 numaralı telefondan çözüm aranabiliyor.

OGS iptal olur mu?

Bankalar, kredi kartını yenileyen veya bakiyesi yetersiz olan vatandaşların OGS cihazını iptal ediyor. Bu durumdan haberleri olmayan sürücülerin yaptığı geçişler ise kaçış geçiş sayılıyor ve 500 TL'den 2 bin TL'ye kadar ceza kesiliyor.