Implantın ömrü kaç sene?

İçindekiler:

  1. Implantın ömrü kaç sene?
  2. İmplant ömürlük mü?
  3. İmplant yenilenir mi?
  4. Implantın garantisi var mı?
  5. İmplant dayanıklı mı?
  6. Yerli implantın ömrü ne kadar?
  7. Yerli implant ne kadar?
  8. İmplant garantisi neyi kapsar?
  9. Hangi implant daha iyi?

Implantın ömrü kaç sene?

Bakımı düzenli bir şekilde yapıldığında, özenle yerleştirilmiş bir diş implantının 20 yıl ile 30 yıl arasında bir ömrü vardır. Diş implantının ömrü implantın doğru şekilde uygulanması ve sonrasında ise hastanın implant bakımlarını aksatmaması ile uzun ömürlü olmaktadır.

İmplant ömürlük mü?

İmplantın, eksik dişlerin fonksiyon ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen yapay diş kökleri olduğunu hatırlatan Diş Hekimi Yalçın Genç, implantın, tüm protezlere oranla çok daha uzun ömürlü olduğunu söyledi.

İmplant yenilenir mi?

Protez ve implant bir birleri ile etkileşimde iki parça olmakla birlikte bir birilerinden bağımsızdır. İmplantın sağlam olduğu bir ağızda implant üstü protez sorunsuz bir şekilde tamir edilebilir ya da değiştirilebilir.

Implantın garantisi var mı?

Tüm implantlar parça gerektiğinde temini ve üretim hatalarına karşı üretici firmaların ömür boyu garantisi altındadır.

İmplant dayanıklı mı?

İmplant, sağlam, rahat ve güvenilir bir uygulamadır. İmplantlar üzerine yapılan protezler, gerçek dişlerin yerini alırken en doğal yapıyı oluştururlar. Eksik dişlerin tamamlanması sürecinde, sağlıklı dişlere dokunulmamış olur. Tüm protezlere oranla çok daha uzun ömürlüdür.

Yerli implantın ömrü ne kadar?

Diş implant tedavisi olan binlerce kişi implant ömrünün ne kadar olduğu ile alakalı olarak çok fazla araştırmalar yapmaktadır. Buna göre bakımı düzenli ve güzel biçimde yapıldığında, diş tarafında özenle yerleştirilen implantın ömrü ortalama 20 ile 30 yıl arasında değişiklik göstermektedir.

Yerli implant ne kadar?

Bioinfinity Yerli İmplant Markası Fiyatları (Türk) – 2500 TL.

İmplant garantisi neyi kapsar?

Implant tedavilerinde tüm tedavi kliniğimizde yapılıp tamamlanmışsa geçerlidir. Tüm implantlara verilen 3 yıllık klinik uygulama garantisi eğer hasta ilk üç yıl 6-12 ayda bir Kliniğimize kontrole gelirse geçerlidir. Tüm implantlar üretici firmaların ömür boyu yapısal ve parça garantileri altındadır.

Hangi implant daha iyi?

İmplant Markaları
  • ITI Straumann : En çok bilinen implant markalarındandır. ...
  • Nobel biocare : İsviçre menşeili, implantı ilk icat eden markadır ve çok kalitelidir.
  • Ritter: En eski markalardan biri olan Alman malı implant kalitesi tartışılmazdır.
Daha fazla öğe...