Cukurova dizisi Nazire kimdir?

İçindekiler:

  1. Cukurova dizisi Nazire kimdir?
  2. Bir zamanlar Çukurova Küçük Adnan kimdir?
  3. Bir zamanlar Çukurova Başhekim kimdir?
  4. Teksin Pircanli kimdir?
  5. BZÇ Betül kim?
  6. İlayda Çevik nerede doğdu?

Cukurova dizisi Nazire kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova'da Nazire karakterini Teksin Pircanlı canlandırmaktadır. Teksin Pircanlı, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak bilinmektedir. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Nazire Abla karakterine Teksin Pircanlı hayat vermektedir.

Bir zamanlar Çukurova Küçük Adnan kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Adnan bebeğin gerçek adı Ömer Fethi Canpolat'tır. 6 Temmuz 2018 tarihinde dünyaya gelen Canpolat henüz 2 yaşındadır.

Bir zamanlar Çukurova Başhekim kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterine Hande Soral hayat vermektedir.

Teksin Pircanli kimdir?

Teksin Pircanlı, 1974 yılında Adana'da dünyaya geldi. Oyunculuğa Büyükşehir Tiyatrosu ile başlamıştır. Beyaz Gelincik, Yer Gök Aşk, Hanımın Çiftliği, Dila Hanım, Kadim Dostum, Kurtlar Vadisi Filistin gibi pek çok yapımda da yer almıştır. ... Teksin Pircanlı, 1.72 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

BZÇ Betül kim?

Çukurova'nın Betül'ü İlayda Çevik, tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. ... İlayda Çevik, 2013 yılında “Karagül” isimli diziyle ilk kez ekrana geldi. 2015 yılında ilk kez “Kızım İçin” adlı sinema filminde, Yetkin Dikinciler, Eda Ece, İnci Türkay ve Berke Üzrek ile rol alarak beyaz perdeye adım atmıştır.

İlayda Çevik nerede doğdu?

Balıkesir, Türkiye İlayda Çevik/Doğum yeri