Tüm Macfitler üyeliği nedir?

İçindekiler:

  1. Tüm Macfitler üyeliği nedir?
  2. Türkiye'de kaç kişi fitness yapıyor?
  3. Türkiye nüfusunun yüzde kaçı spor yapıyor?
  4. MACFit Gold üyelik ne?

Tüm Macfitler üyeliği nedir?

Gold Üyelik diğer üyeliklere göre ekstra avantajlara sahip bir üyelik tipidir. 1- Tüm MACFit'ler Üyeliği: Tüm MACFit kulüplerine giriş yapabilirsin. Üyelik başlangıcında 1 defaya mahsus olmak üzere eğitmen eşliğinde bire bir ölçüm yapılır ve program yazılır; Gold Fit Start'ınızı MACFit App üzerinden alabilirsiniz.

Türkiye'de kaç kişi fitness yapıyor?

Türkiye'de ise yalnızca 500-600 bin civarında spor salonu üyesi var. Bunların içine orduyu, özel stüdyoları ve oturduğumuz sitelerin içerisindeki spor salonlarını kullananları eklersek, her yıl 1-1.5 milyon civarında insan fitness yapıyor. Türkiye'de dünyaya göre düşük bu seviye.

Türkiye nüfusunun yüzde kaçı spor yapıyor?

G.S.G.M. ve Futbol Federasyonuna kayıtlı toplam lisanslı sporcu sayısı 544.572'dir.Türkiye nüfusuna göre oranı ise 115'dir. Bu orana göre ülkemizde her 115 kişiden biri spor yapmaktadır.

MACFit Gold üyelik ne?

GOLD ÜYELİK NEDİR? Gold Üyelik diğer üyeliklere göre ekstra avantajlara sahip bir üyelik tipidir. 1- Tüm MACFit'ler Üyeliği: ... Üyelik başlangıcında 1 defaya mahsus olmak üzere eğitmen eşliğinde bire bir ölçüm yapılır ve program yazılır; Gold Fit Start'ınızı MACFit App üzerinden alabilirsiniz.