Faks ücretli midir?

İçindekiler:

  1. Faks ücretli midir?
  2. Akıllı faks depolama alanı ne kadar?
  3. Fax hemen gider mi?
  4. Akıllı Fax nasıl gönderilir?
  5. Faks aynı gün gider mi?

Faks ücretli midir?

Göndereceğiniz ilk fax için herhangi bir ücret alınmıyor. Bununla birlikte diğer birçok programdakinin aksine Fax Plus ile Türkiye'deki numaralara fax gönderebilirsiniz.

Akıllı faks depolama alanı ne kadar?

Akıllı faks portaline: www.turkcellakillifaks.com adresinden, mobil uygulamalara ise Apple Store ve Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz....Büyük Şirket Paketleri**
Büyük Şirket PaketleriTaahhütsüzTaahhütlü (12 Ay)
1.000 sayfa203 TL172,4 TL
2.000 sayfa356 TL305 TL
5.000 sayfa763,9TL641,5 TL
6 satır daha

Fax hemen gider mi?

Geleneksel bir faks cihazıyla, tek bir faksı göndermek ortalama 3-5 dakika sürmektedir. İnternet Faks ile bu süre saniyelere iner. Üstelik, tek bir adet değil, istediğiniz sayıda faksı istediğiniz kadar kişiye gönderebilirsiniz. ... İnternet Faks kullandığınızda pahalı toner ve kağıt masrafından kurtulursunuz.

Akıllı Fax nasıl gönderilir?

BiP Keşfet alanında, İş Yaşam kategorisi altındaki Akıllı Faks'ı takip ederek faks göndermeye başlayabilirsiniz. Göndermek istediğiniz faks sayfasının fotoğrafını çekin, BiP üzerinden faks numarasını yazarak gönderin. İster yurt içi ister yurt dışı numaralara faks gönderebilirsiniz.

Faks aynı gün gider mi?

Cevap: > Faks telefonlar gibi hızlı değildir.Telefonlarda 1-2 saniye içinde mesaj gider. Ama faksta ulaşması birkaç gün yani değişiklik gösterebilir. 1-2 sonra gün gider diyebiliriz.