Mikro Fue Saç Ekimi Nedir?

İçindekiler:

  1. Mikro Fue Saç Ekimi Nedir?
  2. Fue sac ekimi nasil?
  3. Fue saç ekimi acıtır mı?
  4. DHI saç ekimi kimlere yapılır?

Mikro Fue Saç Ekimi Nedir?

Mikro greft ise saç kökü ile birlikte alınan saç kökünün daha küçük olması durumudur. Buna mikro FUE tekniği de denir. Mikro FUE tekniğinde 0,5 mm ile 0,8 mm boyutunda küçük delikler açılır. Başın arka tarafındaki greftler alınarak saçın ön ve tepe bölgesine ekilir.

Fue sac ekimi nasil?

Fue saç ekimi yöntemi dünyada yaygın bir şekilde kullanılan bir saç ekimi yöntemidir. Bu yöntem sırasında kafa derisi üzerinde kesi yapılmaz, deri üzerinde herhangi bir delme işlemi uygulanmaz. ... Donör bölgeden alınan saç kökleri istenilen bölgeye topluca değil de yine aynı şekilde tek tek ekilmektedir.

Fue saç ekimi acıtır mı?

Ağrısız ve acısız bir saç ekim tekniği olan FUE'de, kişi operasyonu en az hasarla atlatır. FUT'taki gibi herhangi bir kesi olmayacağı için, izsiz yöntem olarak da bilinir. Bununla birlikte, yine herhangi bir kesi olmayacağı için, hasta ağrı veya acı hissetmez.

DHI saç ekimi kimlere yapılır?

Tamamen dökülmüş saçlara veya dökülmesi devam eden hastalara uygulanabilir. Bölgesel olarak, doğal görünüme sahip saç ekimi yapılmasını mümkün kılar. Ekim sırasında, dökülmemiş ve sağlıklı saçlar herhangi bir hasar görmez. Doğal sonuçlar elde edilir.