Soul filmi çocuklar için uygun mu?

İçindekiler:

  1. Soul filmi çocuklar için uygun mu?
  2. Shrek kaç yaş için?
  3. Soul nasil bir film?
  4. Soul nasıl bir film?
  5. Soul filmi nerede?

Soul filmi çocuklar için uygun mu?

Soul” tam bir New York ve Caz filmi diğer yandan. ... Aynı zamanda ilk kez bir Pixar filminin ana kahramanı siyah ırktan birisi. Bazı ülkelerde genel izleyici alsa da bazı ülkelerde de ebeveyn rehberliğine bırakılmış. Bizce de 7-8 yaş üstü çocuklarla ailece izlenebilir.

Shrek kaç yaş için?

7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için. Keskin bir mizaha sahip film, Shrek adlı devin bataklıktaki evini, arkadaşlarını ve Prenses Fiona'yı kurtarma yolculuğunu anlatıyor.

Soul nasil bir film?

Soul, elbette kolay bir film değil ve yaş olarak da yetişkinlere hitap edecek ağırlıkta konuları ele alıyor. Tüm sekanslar yoğun bir konsantre ile takibi gerektiriyor. İzleyince ve sonrasında aklınıza bir çok soru uyanmış oluyor. ... Soul'da, ana karakter olan Joe'yi seslendiren “Jamie Foxx” yine harikalar yaratıyor.

Soul nasıl bir film?

Soul, son iki film ile Oscar'da En İyi Animasyon Filmi ödülünü kazanan Pete Docter ve Kemp Powers tarafından yönetildi. Senaryoyu da aynı ikili yazdı. ... Soul, orta yaşlı, yarı başarılı bir Afro-Amerikan caz müzisyeninin ölümlü ruhunu ortaya çıkaran bir Pixar filmi.

Soul filmi nerede?

Soul filmi nerede izlenir? Hangi platformda? 25 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Soul filmi Disney+ platformunda yayında. Netflix, BluTv, Puhu ve benzer diğer platformlarda yayını yok.