Papara Edu ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Papara Edu ne ise yarar?
  2. Papara Edu Card nereden alınır?
  3. Papara Harclik alabilme nedir?
  4. Papara Black nereden alınır?
  5. Papara Black Card 18 yaş altı alabilir mi?
  6. Papara hangi ATM lerde geçerli?
  7. Papara sahibi nereli?
  8. Papara Black Card ne kadar?
  9. Papara kac yas icin?

Papara Edu ne ise yarar?

Papara Edu öğrencinin yanında nakit para taşıma zorunluluğunu oradan kaldırmayı, nakit parayla taşınan bakterilerden ve nakit parayla erişilebilen yasal olmayan ürünlerden korumayı hedefler.

Papara Edu Card nereden alınır?

PAPARA KART NEREDEN ALINIR? Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor. Kartı alırken ödenen 5 TL ücret tutarı, kart aktifleştirildikten sonra iade edilmektedir.

Papara Harclik alabilme nedir?

Harçlık gönderebilmen için öğrencinin hesabına tanımlı bir Papara Edu Card'ı olması ve senin öğrencini hesabına eklemiş olman yeterlidir. Hesabındaki Harçlık Gönder menüsünü kullanarak dilediğin öğrenciyi seçip her an harçlık gönderebilirsin.

Papara Black nereden alınır?

Papara Black Card nasıl alınır? Papara Black Card isme özel basılan bir kart. Dolayısıyla mağazadan gidip almanız mümkün değil. Papara'ya kayıtlı müşteriler uygulama üzerinden talep edebiliyorlar.

Papara Black Card 18 yaş altı alabilir mi?

Papara kart 18 yaş altı kişiler alabilir.

Papara hangi ATM lerde geçerli?

Papara Card'ın ile ATM'den, Teknosa ve PTT şubelerinden para yatırdığında paran anında hesabına yüklenir....İşlemin 7/24 birkaç dakika içinde gerçekleşeceği bankalar:
  • Garanti Bankası
  • İş Bankası
  • Finansbank.
  • Yapı Kredi.
  • Vakıf Bank.
  • Ziraat Bankası
  • Akbank.

Papara sahibi nereli?

Papara Ortağı İlker Diker Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İlker Diker çalışma hayatına 1999 yılında Garanti Bankası'nda başlamıştır.

Papara Black Card ne kadar?

Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır. Aylık kart ücreti alınmaz. Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz. TS Papara Card'ını 10 TL ödeyerek satın alabilirsin.

Papara kac yas icin?

5 yıl (Nisan 2016) Papara/Yaş