WhatsApp nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. WhatsApp nedir ne işe yarar?
  2. WhatsApp Nedir Nasıl Kullanılır Samsung?
  3. WhatsApp ne kadar ücret alıyor?
  4. Plus WhatsApp ne demek?
  5. WhatsApp web ucretli mi?
  6. WhatsApp Operatör SMS ücreti ne kadar?

WhatsApp nedir ne işe yarar?

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp, yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, arkadaşlarınızla ve ailenizle dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları paylaşabilmenizi sağlamaktadır.

WhatsApp Nedir Nasıl Kullanılır Samsung?

WHATSAPP ANDROİD CİHAZLARA NASIL YÜKLENİR?...Google Play'de Whatsapp Yükleme:
  1. Play Store'ye giriş sağlayın:
  2. Arama kısmına 'whatsapp' yazın:
  3. Arama kısmına 'whatsapp' yazın:
  4. 3. INSTALL (Yükleme) butonuna tıklayın: ...
  5. App Store'a giriş sağlayın:
  6. App Store'a giriş sağlayın:
  7. App Store arama kısmına 'whatsapp' yazın:
Daha fazla öğe...

WhatsApp ne kadar ücret alıyor?

Tüm telefonlar için, WhatsApp'ı indirmek ve bir yıl denemek ücretsizdir. Bir yıldan sonra, yılda $0.99 USD'ye WhatsApp aboneliğiniz devam ettirme opsiyonunuz vardır. Abonelikler birikimlidir. Sonraki bir yıl için ücret öderseniz bu, geçerli abonelik sürenize veya bir yıllık ücretsiz deneme sürenize eklenir.

Plus WhatsApp ne demek?

WhatsApp Plus, Whatsapp Android uygulamalarına çeşitli ek özellikler ekleyen bir uygulamadır. WhatsApp Plus, Android telefonlar üzerinde kullanılan ve WhatsApp uygulamamasına ek özellikler ekleyen bir yardımcı program.

WhatsApp web ucretli mi?

Whatsapp uygulaması çıktığı ilk günden beri bireyleri birbirlerine bağlayabilmek için kullanıcılardan hiçbir ücret talep etmiyor. Aynı zamanda Whatsapp medya unsurunun hiçbir eklentisi paralı bir şekilde çalışmamaktadır. Her uygulaması ücretsiz olarak sunulan Whatsapp web aplikasyonunu güvenle kullanabilirsiniz.

WhatsApp Operatör SMS ücreti ne kadar?

Whatsapp'ta gelişigüzel kullanıcılara gönderilen mesajda 'Whatsapp cumartesi sabahı ücretli olacak. En az 10 kişiye bu mesajı gönderirsen logon mavi olacak ve ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin. Whatsapp 0.01 euro / mesaj olacak." deniyor.