Borcam soğuğa dayanıklı mı?

İçindekiler:

  1. Borcam soğuğa dayanıklı mı?
  2. Borcam buzluğa atılır mı?
  3. Paşabahçe Borcam kaç dereceye kadar dayanır?
  4. Borcamın hammaddesi bor mu?
  5. Borcam saklama kabı fırına girer mi?

Borcam soğuğa dayanıklı mı?

Borcamı fırına koyacaksanız, koymadan önce oda sıcaklığında olmasına özen gösterin. Hem soğuk hem de sıcağa karşı oldukça dayanıklı olan borcamların uzun ömürlü olmasını istiyorsanız buzdolabından ya da derin dondurucudan çıkardığınız borcamı, doğrudan fırına atmayın.

Borcam buzluğa atılır mı?

Borcam derin dondurucuya konur mu? orcam ısıya ve soğuğa dayanıklı olduğu için her iki şekilde de rahatlıkla tüketebileceğiniz bir üründür. Tabii ki bor camı soğuktan direkt sıcağa ya da sıcaktan direkt olarak soğuğa almak bu ürünü etkileyebilmektedir. Borcam sıcak ve soğuğa oldukça dayanıklıdır.

Paşabahçe Borcam kaç dereceye kadar dayanır?

-30 derece ile 300 derece arasındaki sıcaklık değerlerinde uygun şartlarda (yavaş ısıtıp yavaş soğutma) kullanılabilen ve 180 derece ani sıcaklık değişimlerine dayanıklı cam türüdür. Borcam neyden yapılır?

Borcamın hammaddesi bor mu?

Borcam içerisinde bor maddesi bulunmaktadır. Bor bileşenlerinin ana kullanım alanı çamaşır makinelerinde beyazlatıcı olarak ve ısı yalıtımında kullanılan cam elyafının bileşenleri olarak kullanılmaktadır. Bor bileşeninin borcamda kullanılmasının amacı ısıya dayanıklı olmasını sağlamaktır.

Borcam saklama kabı fırına girer mi?

Uygundur. Mikrodalga, derin dondurucu, fırın da rahatlıkla kullanabilirsiniz.