Karabaş otu yağı faydaları ve nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Karabaş otu yağı faydaları ve nasıl kullanılır?
  2. Karabaş otunun yağının faydaları nelerdir?
  3. Karabaş nelere iyi gelir?
  4. Karabaş otu yağı nasıl tüketilir?
  5. Karabaş otu beyne iyi gelir mi?

Karabaş otu yağı faydaları ve nasıl kullanılır?

Karabaş otunun cilt sağlığına faydaları
  • Cilt kırışıklıklarını ve cildin erken yaşlanmasını önler Günlük 2-3 damla karabaş otu yağı ile cildinize hafif bir masaj yaparak, daha pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.
  • Yaraları dezenfekte ederek, güneş yanıkları gibi yanıkların görünümünü iyileştirir.
Daha fazla öğe...

Karabaş otunun yağının faydaları nelerdir?

Karabaş otu yağı, içeriğinde bulunan antioksidanlar sayesinde ciltteki yaşlanma belirtilerini en aza indiriyor. Karabaş otu yağı, yanık ve yaraların iyileşme sürecini de hızlandırıyor. Karabaşotu antibakteriyel özelliğe sahiptir. Bu etkisi ile sinüzit ağrılarınızı azaltmaya yardımcı olmaktadır.

Karabaş nelere iyi gelir?

KARABAŞ OTUNUN FAYDALARI Sinüzit, öksürük, kronik nezle ve ateşli soğuk algınlığı tedavisinde yararlanılır. Depresyon ve anksiyete semptomlarını önler, rahatlatır. Baş ağrısı ve migren tedavisinde diğer bitkilerle birlikte kullanılır. Kan dolaşımını hızlandırır.

Karabaş otu yağı nasıl tüketilir?

Uygulanışı: İki damla karabaş otu yağını iki damla çay ağacı yağı ve iki çay kaşığı hindistancevizi yağı ile karıştırın ve cildinize uygulayın. Bu karışımı günlük olarak kullanabilirsiniz.

Karabaş otu beyne iyi gelir mi?

- Beyin bozukluğunda etkili şekilde kullanılır. - Zekayı geliştirici etkilere sahip olan karabaş otu, akıl karışıklığının giderilmesine yardımcı olur. Algılama kapasitesinin gelişmesini sağlar.