Ya Allah Ya Kerim kac kere okunur?

İçindekiler:

  1. Ya Allah Ya Kerim kac kere okunur?
  2. En Nur kaç defa okunmalı?
  3. Ya Vehhab kaç kez okunur?
  4. Ya Rahman Celle Celalühü ne için okunur?
  5. Ya Rahman esması kaç kere okunmalı?
  6. El Basit kaç defa okunmalı?

Ya Allah Ya Kerim kac kere okunur?

Sıkıntı ve dertlerden kurtulmak için “El-Kerim” esması 270 kere zikredilmektedir. Vakit namazlarından sonra 270 defa “El-Kerim” diyerek hayırlı kapıların açılması yakın olacaktır. “Ya Allah Ya Kerim Ya Vehhab” esması 1171 kere dileğine kavuşmak için okunmaktadır.

En Nur kaç defa okunmalı?

Allah'ın nuru, ilmi, rahmeti ve cömertliği gibi asla tükenmez. Onun sonsuz nuru, tüm kainatı ve insanın kalbini ışıklandırır. En Nur, doğru yolu gösteren, ışıklandıran ve insana bilmediğini gösteren anlamına gelir. Ya Nur esmasını 99 kere zikretmek, işte başarı ve ticarette helal kazanç getirir.

Ya Vehhab kaç kez okunur?

Çok fazla ihsan eden ve bol bol nimetleri bağışlayan manasına gelmektedir. Bunları karşılıksız olarak yapan ve bol hediyeler veren anlamına da gelmektedir. El-Vehhâb faziletleri Kuran'da belirtilmektedir. Bunlardan biri günde insanlar tarafından 196 defa okunmasıdır.

Ya Rahman Celle Celalühü ne için okunur?

İhlasla “Er-Rahman” zikrini çeken kişinin; kalbi yumuşar, düşmanlarından emin kılınır ve maddi nimetlere erişir. 2. Allah tarafından sevilmeye mazhar olunur. 3. Cuma günü okunanYa Rahman Celle Celalühü” zikri, istenen dileğe kavuşmayı sağlar.

Ya Rahman esması kaç kere okunmalı?

Er-Rahman Esmasının Fazileti İlahi lütfe mazhar olmak, sevmek ve sevilmek için Ya Rahman Celle Celalühü diyerek 298 kere okunur. Bir kimse Cuma günü ikindiden sonra kıbleye dönük olarak Ya Allah Celle Celalühü Ya Rahman Celle Celalühü zikrine güneş batana kadar devam ederse isteği muhakkak verilir.

El Basit kaç defa okunmalı?

El-Bâsıt Faziletleri Nedir? - Her gün bir bardak suya ''Ya Bâsıt celle celâlühû'' 72 kere okunur ise kişinin kalbinde hikmet pınarları kaynar. - Her gün ''Ya Bâsıt, Allâmü'l-guyûb celle celâlühû'' zikrine devam edilir ise rızk artar ve unutkanlıklar kişilerde var ise geçer.