Basari belgesi nedir?

İçindekiler:

  1. Basari belgesi nedir?
  2. Üstün Başarı kime verilir?
  3. Lisede üstün başarı belgesi nasıl alinir?
  4. Iftihar belgesi kaç puanla alınır 2020?
  5. Kaç üstü takdir alınır 2021?
  6. 3 defa başarı belgesi alan memura ne verilir?
  7. Üstün başarı belgesi niye verilir?
  8. 9 sınıfta üstün başarı belgesi alınır mı?
  9. 7 sınıfta üstün başarı belgesi alınır mı?
  10. 8 sınıf takdir kaç puanla alınıyor?
  11. Memur başarı belgesi nedir?
  12. Onur ve Üstün Başarı Belgesi nasıl alınır?

Basari belgesi nedir?

Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Takdirname alanlar “Üstün Başarı”,5. Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Teşekkür ya da dönemlerin herhangi birinden veya bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar “Başarıbelgesi ile ödüllendirilir.

Üstün Başarı kime verilir?

Madde 9- (1) Üstün Başarı Belgesi, merkez ve yurtdışı teşkilatı personeline Bakan, il sınırları içinde görevli personele Vali, ilçe sınırları içinde görevli personele Kaymakam tarafından verilir.

Lisede üstün başarı belgesi nasıl alinir?

İFTİHAR (ÜSTÜN BAŞARI) BELGESİ KİMLERE VERİLİR? İftihar Belgesi alabilmek için ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılmanız ve bu yarışmalarda ilk beş dereceye girmeniz gerekir. Ya da çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılıp bu etkinliklerde üstün başarı göstermeniz gerekir.

Iftihar belgesi kaç puanla alınır 2020?

Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 2. 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar “Teşekkür,”3. 85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdirname,”4.

Kaç üstü takdir alınır 2021?

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

3 defa başarı belgesi alan memura ne verilir?

Üstün Başarı Belgesi ile ilgili olarak ise kanunda, “Üç defa başarı belgesi alanlara üstün başarı belgesi verilir” şeklinde yer almaktadır. Yani üç başarı belgesi bir üstün başarı belgesi anlamına gelmektedir. Üstün başarı belgesi alanlara ise 2011 öncesinde Aylıkla Ödül diye bilinen “Ödül” verilebilmektedir.

Üstün başarı belgesi niye verilir?

İlkokul ve ortaokul 5, 6,7 ve 8. sınıflarında öğrencilerin derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın; Uluslararası ve ulusal yarışmalara katılarak ilk beş derece içine giren, ülkemizi temsil eden ve çeşitli kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı göstermiş olan öğrenciler yılsonunda “İftihar Belgesi” ...

9 sınıfta üstün başarı belgesi alınır mı?

Buna ilaveten lise süresince en az üç öğretim döneminin tümünde Takdir Belgesi alırsanız ayrıca Üstün Başarı Belgesi alırsınız. Örneğin; 9.sınıfın 1 ve 2. Dönemi, 11.Sınıfın 1 ve 2. Dönemi ve 12.Sınıfın 1 ve 2.Dönemi Takdir aldıysanız üstün başarı belgesi almaya hak kazanırsınız.

7 sınıfta üstün başarı belgesi alınır mı?

İlkokul ve ortaokul 5, 6,7 ve 8. sınıflarında öğrencilerin derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın; Uluslararası ve ulusal yarışmalara katılarak ilk beş derece içine giren, ülkemizi temsil eden ve çeşitli kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı göstermiş olan öğrenciler yılsonunda “İftihar Belgesi” ...

8 sınıf takdir kaç puanla alınıyor?

Dönem sonu not ortalaması 70.00 ile 84.99 arasında olan öğrenciler teşekkür belgesi alırken, 85.00 üstü olan öğrenciler takdir belgesi almaya hak kazandılar.

Memur başarı belgesi nedir?

Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle; kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde ...

Onur ve Üstün Başarı Belgesi nasıl alınır?

Onur belgesini alabilmek taktir ve teşekkür belgelerini almaktan daha zor olabiliyor. Onur belgesini almak isteyen öğrenciler, okulunda başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmesi gerekiyor. Hem başarılı hem de örnek olacak davranışlar yapması, onur belgesi alınması konusunda etkilidir.