Ais e nasıl üye olunur?

İçindekiler:

  1. Ais e nasıl üye olunur?
  2. ÖSYM şifresi e devletten alınır mı?
  3. ÖSYM şifremi 3 kez yanlış girdim ne yapmalıyım?
  4. ÖSYM şifremi nasıl bulurum?

Ais e nasıl üye olunur?

kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne ÖSYM AİS mobil uygulaması veya 'http://ais.osym.gov.tr' üzerinden 'e-Devlet ile kayıt ol' seçeneğine tıklayarak kayıt olabilecek ve sınav başvurularını yapabilecek. e-Devlet kayıtları için adaylarımızın PTT ...

ÖSYM şifresi e devletten alınır mı?

E- DEVLETTEN ÖSYM ŞİFRESİ ALINIR MI? ... İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Nüfus Müdürlüklerinden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı edinmiş olan adaylar, e-Devlet şifreleriyle ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olabileceklerdir.

ÖSYM şifremi 3 kez yanlış girdim ne yapmalıyım?

GÜVENLİK SORUSUNU UNUTANLAR NE YAPMALI? Eğer ÖSYM AİS Güvenlik sorusunu unuttuysanız şifrenizi aldığınız merkeze nüfus cüzdanı ya da pasaportları ile birlikte şahsen başvurarak, 5,00 TL ücret karşılığı yeni şifrelerini edinmek zorundadır.

ÖSYM şifremi nasıl bulurum?

Eğer ÖSYM AİS Güvenlik sorusunu unuttuysanız şifrenizi aldığınız merkeze nüfus cüzdanı ya da pasaportları ile birlikte şahsen başvurarak, 5,00 TL ücret karşılığı yeni şifrelerini edinmek zorundadır.