9 sınıfta teşekkür belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. 9 sınıfta teşekkür belgesi nasıl alınır?
  2. 9 sınıf takdir kaç puanla alınıyor?
  3. Lisede teşekkür belgesi nasıl alınır?
  4. Teşekkür almak için matematik kaç olmalı?
  5. Lisede takdir teşekkür kaç puanla alınıyor?
  6. Lisede edebiyat 2 olursa teşekkür alınır mı?
  7. Lisede teşekkür almak için matematik kaç olmalı?
  8. Lisede 1 tane zayıfla teşekkür alınır mı?
  9. Bir dersten kalınca takdir alınır mı?

9 sınıfta teşekkür belgesi nasıl alınır?

Bir öğrencinin takdir alabilmesi için derslerin dönem puanları ortalamasının en az 85 olması gerekiyor. Dönem puanları ortalaması 85 üzeri olursa o öğrenci takdir belgesi alır.

9 sınıf takdir kaç puanla alınıyor?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Lisede teşekkür belgesi nasıl alınır?

Lisede teşekkür almak için dönem ortalaması 70.00-84.99 arasında ve derslerden herbirinin en az 50 puan üstü başarıya sahip olmak gerekiyor. Gereken dönem ortalaması tutturulsa dahi bir ders notu ortalaması 49 ise teşekkür belgesi verilmez.

Teşekkür almak için matematik kaç olmalı?

Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

Lisede takdir teşekkür kaç puanla alınıyor?

Dönem sonu not ortalaması 70.00 ile 84.99 arasında olan öğrenciler teşekkür belgesi alırken, 85.00 üstü olan öğrenciler takdir belgesi almaya hak kazandılar. Takdir ve teşekkür hesaplamak için bir dersten alınan puan o dersin saatiyle çarpılıyor.

Lisede edebiyat 2 olursa teşekkür alınır mı?

Eğer öğrencinin Türkçe ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

Lisede teşekkür almak için matematik kaç olmalı?

Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

Lisede 1 tane zayıfla teşekkür alınır mı?

Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir. Bu durumda ortalaması tutması durumunda karnede 2 olursa takdir alınır, karnede 1 varsa teşekkür alınmaz.

Bir dersten kalınca takdir alınır mı?

Takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır: 1 Eylül tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçmeyen öğrenciler not ortalamasını tutturması halinde teşekkür ya da takdir belgesi alabilecek. ile ödüllendirir.