42HM Belgrad Ormanı hangi durak?

İçindekiler:

  1. 42HM Belgrad Ormanı hangi durak?
  2. Belgrad Ormanı'nda bisiklet kiralanıyor mu?
  3. Belgrad Ormanı mangal serbest mi?
  4. Belgrad ormanında mangal yapılır mı?
  5. Arboretum için hangi durak?
  6. Belgrad Ormanında piknik yasak mı?

42HM Belgrad Ormanı hangi durak?

Metrodan Hacıosman İstasyonu'nda inin (son durak). Metro çıkışındaki iett otobüs duraklarından 42HM numaralı otobüse binin. Otobüsten Bahçeköy Durağı'nda inin (son durak). Duraktan sonra cadde boyu 100 metre kadar yürüdükten sonra Belgrad Ormanı Ana Girişi 'ne ulaşmış olacaksınız.

Belgrad Ormanı'nda bisiklet kiralanıyor mu?

Belgrad Ormanı Bisiklet Kiralama Ancak ormanın içince bu imkanı sağlayan bir bisikletçi bulunmuyor. Kendi bisikletiniz varsa ancak araçla getirebilirsiniz. Bölgeye en yakın bisiklet kiralama noktası Yeniköy'de.

Belgrad Ormanı mangal serbest mi?

Madde 3 – İlimizdeki ormanlarda ve orman içi yollarda mola vermek, piknik yapmak, mangal, semaver vb. ateş yakmak yasaktır.

Belgrad ormanında mangal yapılır mı?

Belgrad Ormanı'nda mangal yasak diyecek olursanız cevabımız hayır. Burada piknik ve mangal yapmak serbest. Ormanda en çok tercih edilen yer Neşet Suyu. Ancak özellikle yazın yer bulmak çok zor.

Arboretum için hangi durak?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Hacıosman son durakta inip otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 42HM'ye binerek Kemerburgaz Yolu durağında indiğinizde Atatürk Arboretum'a ulaşabilirsiniz.

Belgrad Ormanında piknik yasak mı?

Orman Kanunu kapsamında kentteki ormanlara giriş ve çıkışların yasaklandığını anımsatan Ulu, şu bilgileri verdi: "Orman içerisindeki alanlarda, yollarda piknik yapmak aynı zamanda park yapmak, mola vermek, ateş yakmak, semaver yakmak kesinlikle yasaklanmıştır.