Muğla kent kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Muğla kent kart nasıl alınır?
  2. Izmir kent kart nasıl alabilirim?
  3. Adana Kent Kart nasıl alınır?
  4. Izmit Kent Kart nasıl alınır?
  5. Izmir ulaşım kartı nereden alınır?
  6. Adana Kentkart sivil ne kadar?
  7. Muğla Köyceğiz arası kaç TL?
  8. Izmir öğrenci kent kart ne kadar?

Muğla kent kart nasıl alınır?

Kolukısa; “YÖK ile bir protokol yaptık ve üniversite öğrencilerimiz artık kişiselleştirilmiş öğrenci kartı başvurularını internet ortamında www.mugla.bel.tr adresinde bulunanKent Kart Başvuru sekmesinden yaklaşık 3 dakikada yapabilecekler.

Izmir kent kart nasıl alabilirim?

İzmirim Kart Nasıl Alınır? İzmirim Kartı banliyö, metro, vapur iskelelerindeki kart yükleme ve satın alma gişeleri, İzmirim Kart satış kulübeleri, İzmirim Kart dolum cihazları (TVM), büfe, gazete bayii ve marketlerden satın alabilirsiniz. Akıllı şehir kartınızı havalimanındaki istasyondan da temin edebilirsiniz.

Adana Kent Kart nasıl alınır?

Fakülte kayıt işlemleri tamamlayan öğrenciler, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin mobil ofisine geçip, öğrenci belgeleri, bir adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı ve fotokopisini görevlilere teslim edip, 10 lira kart ücreti ödeyerek indirimli seyahat kartlarına kavuştu.

Izmit Kent Kart nasıl alınır?

Kocaeli Kent Kart Nasıl Alınır? Kocaeli Kent Kart şehrin her yerinde bulunan satış ve dolum noktalarından temin edilebiliyor. Bu merkezler 08:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Izmir ulaşım kartı nereden alınır?

Havalimanında istasyondan ve 24 saat hizmet veren iki özel büfeden, kent içinde büfelerden kart alıp dolum yapılabilir. Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir.

Adana Kentkart sivil ne kadar?

ADANA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU? Belediye Otobüsleri ücret tarifesi sivil 2.90 TL, öğretmen 2.40 TL, öğrenci 1,50 TL oldu. Halk otobüsü ve minibüs fiyatları de zamlanırken, kartlı binişlerde öğrenci tarifesinin 2,05 TL, sivil ücretin ise 3.50 TL olduğu belirtildi.

Muğla Köyceğiz arası kaç TL?

Muğla - Köyceğiz Otobüs Seferi
En Ucuz Sefer65,00 TL
En Uygun Fiyatlı FirmaMetro Turizm
Muğla - Köyceğiz Kaç Saat?15 Dakika
En Çok Sefer Yapan FirmaMetro Turizm
Ortalama Fiyat65,00 TL
1 satır daha

Izmir öğrenci kent kart ne kadar?

ÜCRET TARİFESİ
(E) Fiyat Tarifesi (Yerleşke) Aktarma Hakkı VardırTamÖğrenci
İzmirim Kart İlk Binişi3,460,45
1. Aktarma0,500,00
2. Aktarma0,500,00
3. ve sonraki aktarmalar0,000,00
8 satır daha