Karnabahardan çorba olur mu?

İçindekiler:

  1. Karnabahardan çorba olur mu?
  2. Karnabahar suyundan çorba nasıl yapılır?
  3. Brokoli suyundan çorba olur mu?
  4. Bebekler için karnabahar nasıl pişirilir?

Karnabahardan çorba olur mu?

Karnabahar çorbanızı salçalı yapabileceğiniz gibi sütlü de yapabilirsiniz. Güzel bir tat yakalayacağınız sütlü karnabahar çorbasını sizlerde evlerinizde deneyebilirsiniz. Bebekler için karnabahar çorbası yaparak bol sebzeli bir çorba yapıp bebeklerinizin sağlıklı büyümesine yardımcı olabilirsiniz.

Karnabahar suyundan çorba nasıl yapılır?

Karnabaharı iri parçalara bölün, soğan ve patatesi soyarak iri iri doğrayın. Karnabahar, soğan ve patatesi bir tencereye alarak üzerini 5 parmak geçecek kadar su koyun. Tuzunu ekledikten sonra yaklaşık 20 dakika orta ateşte haşlayın ( su seviyesi azalacak- su eklemenize gerek yok).

Brokoli suyundan çorba olur mu?

Kavrulan una brokoliyi haşladığınız suyu azar azar ekleyin ve topaklanmaması için bir çırpma teliyle sürekli karıştırın. Bu şekilde 2-3 dakika kaynattıktan sonra haşlayıp süzdürdüğünüz brokolileri suyun içerisine ekleyin. ... Brokoli çorbasını bir taşım kaynatıp ocağın altını kapatın ve sıcak olarak servis edin.

Bebekler için karnabahar nasıl pişirilir?

9 Ay Bebek Karnabahar Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Önce kıyma ve soğanı yağda kavurun, sonra havucu rendeleyip ekleyin, ardından karnabaharları küçük doğrayıp ekleyin, su ve kemik suyunu üzeri geçecek kadar koyduktan sonra iyice pişirin, en son naneyi ekleyin, bebeğin yemesine göre piştikten sonra az ezebilirsiniz.