AZİTRO ne kadar süre kullanılır?

İçindekiler:

  1. AZİTRO ne kadar süre kullanılır?
  2. AZİTRO yan etkileri nelerdir?
  3. AZİTRO aç mı tok mu?
  4. AZİTRO ne işe yarar 250?
  5. AZİTRO 500 mg 3 film tablet nasil kullanilir?
  6. Azitro nasil bir antibiyotik?
  7. AZİTRO 3 günlük antibiyotik ne işe yarar?
  8. Azomax ilaç ne işe yarar?
  9. Azitro 500 mg 3 film tablet ne işe yarar?

AZİTRO ne kadar süre kullanılır?

S.pyogenes tonsilit/farenjit 'in tedavisinde toplam doz 5 gün süre ile 1. Gün 500 mg daha sonraki günler (2, 3, 4 ve 5. gün) günde 250 mg şeklinde kullanılır. Tüm diğer endikasyonlar için, toplam doz, 3 gün süreyle günde 500 mg olarak alınan 1500 mg'dır. 45 kg'ın üstündeki çocuklarda erişkin dozu uygulanır.

AZİTRO yan etkileri nelerdir?

Olası yan etkiler nelerdir? baygınlık hali • Ani olarak gelişen hırıltılı solunum, • Nefes almada zorluk, • Göz kapaklarının şişmesi, • Yüz veya dudakların şişmesi, • Döküntü veya kaşıntı (özellikle tüm vücudu etkiliyorsa).

AZİTRO aç mı tok mu?

azitromisin türevi antibiyotik. aynı demir preparatları gibi maksimum emilim için yemeklerden 1 saat önce veya 2 saat sonra alınması öneriliyor. kaşıntı, karın ağrısı, baş dönmesi en yaygın yan etkileri.

AZİTRO ne işe yarar 250?

Streptococcus pyogenes'in neden olduğu farenjit/tonsilit tedavisinde penisilin alerjisi varlığında kullanılır. AZİTRO, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

AZİTRO 500 mg 3 film tablet nasil kullanilir?

Tüm diğer endikasyonlar için, toplam doz, 3 gün süreyle 500 mg olarak verilen 1500 mg'dır. Uygulama şekli: Ağızdan alınır. Azitromisin tabletler yemeklerden 1 saat önce veya 2 saat sonra alınabilir.

Azitro nasil bir antibiyotik?

Gündemde merakla araştırılan azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir. Yaygın yan etkiler mide bulantısı , kusma , ishal ve mide rahatsızlığını içerir.

AZİTRO 3 günlük antibiyotik ne işe yarar?

azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir.

Azomax ilaç ne işe yarar?

AZOMAX, duyarlı organizmalara bağlı enfeksiyonlarda; bu arada, bronşit, S.pneumonia veya H.influenza'nın neden olduğu hafif şiddette toplumda kazanılmış pnönomi vakaları gibi alt solunum yolu enfeksiyonlarında; deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarında; akut otitis media'da ve sinüzit dahil üst solunum yolları ...

Azitro 500 mg 3 film tablet ne işe yarar?

azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir.