Adnan Ünverdi ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Adnan Ünverdi ne iş yapar?
  2. Adnan Unverdi kimdir?
  3. GSO nedir?
  4. Gaziantep Sanayi Odası Başkanı kim?
  5. Cengiz Şimşek Gaziantep kimdir?
  6. Gaziantep'te hangi sanayi kuruluşları vardır?
  7. Bülent Şişman Kimdir?
  8. Cengiz Şimşek kimdir nerelidir?
  9. Gaziantep Osb'de kaç fabrika var?
  10. Gaziantep kaç sanayi bölgesi var?
  11. Gaziantep sanayi şehri mi?
  12. Melike Tekstil sahibi kimdir?
  13. Gaziantep kaç tane fabrika var?

Adnan Ünverdi ne iş yapar?

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Adnan Ünverdi, halen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Sanayi Odaları Konseyi Başkan Vekilliği, İpekyolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği, Gaziantep OSB Müteşebbis Heyet Üyeliği görevlerini de yürütüyor. Adnan Ünverdi, evli 3 çocuk babasıdır.

Adnan Unverdi kimdir?

Adnan Ünverdi 1962 yılında Gaziantep'te doğdu. ... 1999 yılından itibaren Gaziantep Sanayi Odası'nda sırası ile Yönetim Kurulu Üyesi, Muhasip Üye ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Ünverdi 2018 yılının Nisan ayında Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

GSO nedir?

GCC Standardizasyon Kuruluşu (GSO), GCC üye devletlerinin Ulusal Standartlar Kuruluşlarından oluşan bir kuruluştur. GSO'nun temel işlevlerinden biri, ihtisaslaşmış teknik komiteler (TK'lar) vasıtasıyla Körfez Standartları / Teknik yönetmelikler yayınlamaktır.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı kim?

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni meclis ve yönetim kurulu başkanları seçildi. Adil Sani Konukoğlu Meclis, Adnan Ünverdi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Cengiz Şimşek Gaziantep kimdir?

Gaziantep OSB Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şimşek, 1964 yılında Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde doğdu. ... Cengiz Şimşek, 2013-2019 tarihleri arası GASİAD'tan OSB yönetim kuruluna katılarak 2019 yılına kadar Gaziantep OSB Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Gaziantep'te hangi sanayi kuruluşları vardır?

Gaziantep'te metal ve makine sanayi ilimizin ana sanayi dalları olan gıda, tekstil ve plastik sanayine dayalı olarak gelişmiştir. Gaziantep, değirmen makineleri, tarım makineleri, tekstil makine ve yedek parçaları konularında, Türkiye'de önemli bir yere sahiptir.

Bülent Şişman Kimdir?

Bülent Şişman 13 yıl Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlığı, Baş Hesap Uzmanlığı, büyük şirketlerde vergi incelemesi, 2 yıl çalıştığı holding ve iştiraklerinde Bütçe ve Denetim Koordinatörlüğü, Mali Koordinatörlük, İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelikleri, 4 Yıl Boğaziçi Elektrik Dağıtım ve Perakende Şirketlerinde Saha ...

Cengiz Şimşek kimdir nerelidir?

Gaziantep OSB Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şimşek, 1964 yılında Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamlayan Şimşek, 1987 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Gaziantep Osb'de kaç fabrika var?

Gaziantep'in Islahiye ilçesi sınırlarında yer alan Organize Sanayi Bölgesi 2012 yılında kurulmuştur. Altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Yaklaşık 45 firmaya hizmet vermesi ve 3500 kişiye istihdam sağlaması öngörülmektedir. Bölge 85 hektar alan üzerine kurulmuş olup 73 sanayi parseli yer almaktadır.

Gaziantep kaç sanayi bölgesi var?

Gaziantep'te beş Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bulunmaktadır.

Gaziantep sanayi şehri mi?

Eğitim, ticaret ve sanayi şehridir. Hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biridir. Bunların yanında Gaziantep, Türkiye sanayisi ve ticaretinde de çok önemli bir yer tutar.

Melike Tekstil sahibi kimdir?

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili ve Melike Tekstil Kurucusu işadamı Cengiz Şimşek ve ailesi, yaptırdıkları Fuat Şimşek Anaokulu ve Ortaokulu ile eğitime imza attı.

Gaziantep kaç tane fabrika var?

Bölgede 80'in üzerinde fabrika faal durumda. 120'nin üzerinde firmanın da inşaatı devam ediyor. Memohaber: 2015 yılı itibariyle Gaziantep OSB'lerinde kaç firma faaliyet gösteriyor. Organize Sanayi Bölgemizde şu anda 1000'in üzerinde firmamız bulunmaktadır. 5.