Almanya vize almak için hesapta ne kadar para olmalı?

İçindekiler:

  1. Almanya vize almak için hesapta ne kadar para olmalı?
  2. Vize nasıl alabiliriz?
  3. Vize nasıl ve nereden alınır?
  4. Vize çıkartmak ne kadar 2021?

Almanya vize almak için hesapta ne kadar para olmalı?

Almanya Turistik Vize başvuru işlemlerinde bulunacak kişinin son 3 aylık aktif banka hesap özeti. Kişinin şahsi banka hesap özeti son 3 aylık aktif banka hesap hareketlerini içermeli, en az 3000 TL bakiyesi olması sağlanmalı ve banka ıslak imza, kaşe ve banka imza sirküleri ile birlikte hazırlanmış olmalıdır.

Vize nasıl alabiliriz?

Vize almak için giriş yapılmak istenen ülkeye bağlı konsolosluklara ya da aracı kurumlara başvurulur. Kurumlar ve çoğu konsolosluk, online başvuru hizmeti sunmaktadır. Vize alınan yer ilgili başvuru kurallarına göz atmayı unutmayınız. Bu kurumlara gitmeden önce gerekli belgeleri tamamlamak gerekir.

Vize nasıl ve nereden alınır?

Uluslararası kural; vize başvurunuzu daimi ikametinizin olduğu yerden yapmanızdır. . Bir ülkenin Türkiye'de birden çok Başkonsolosluk ve Konsolosluğu var ise, vize başvurunuzu ikametinizin bulunduğu yere yakın olan temsilciliğe yapmanız gerekir. Bu hususu da ilgili temsilcilikten önceden öğrenmenizde yarar vardır.

Vize çıkartmak ne kadar 2021?

Vize fiyatları, ülkeden ülkeye değişkenlik gösterir. Türkiye'ye giriş yapan yabancı ülke vatandaşlarından, vize muafiyeti nedeniyle vize ücreti alınmaz. 2021 yılında tek transit vizeler 758.90 TL ve çift transit vizeler 1.522.70 TL'dir.