Bepanthol Sensiderm çocuklarda kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Bepanthol Sensiderm çocuklarda kullanılır mı?
  2. Bepanthol Sensiderm nelere iyi gelir?
  3. Bepanthol Sensiderm ne icin kullanılır?
  4. Bepanthol Sensiderm neye iyi gelir?
  5. Bepanthol egzama kremi ne ise yarar?
  6. Bepanthol SensiDaily pişik için kullanılır mı?

Bepanthol Sensiderm çocuklarda kullanılır mı?

Yoğun lamellar lipid içerir. Klinik olarak test edilmiştir. Koruyucu ve parfüm içermez. Bebeklerde ve çocuklarda kullanımı güvenlidir.

Bepanthol Sensiderm nelere iyi gelir?

Tahriş olmuş ciltte görülen kızarıklık ve kaşıntıyı giderir, cildi rahatlatır. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem kortizon içermeyen formülüyle kaşıntıyı yatıştırırken, cilt bariyerinin yeniden yapılandırılmasını sağlayarak cildi iyileştirir ve kaşıntı hissini giderir.

Bepanthol Sensiderm ne icin kullanılır?

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem ciltte kuruluk, atopik dermatit, ekzema ve alerjik reaksiyonlar kaynaklı oluşabilecek kaşıntı ve kızarıklığı giderir, cildi rahatlatır.

Bepanthol Sensiderm neye iyi gelir?

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem beyaz krem yapısı ve kortizon içermeyen formülüyle kaşıntıyı yatıştırır ve cilt bariyerinin yeniden yapılandırılmasını sağlar. Bu sayede cildi iyileştirir ve kaşıntı hissini giderir.

Bepanthol egzama kremi ne ise yarar?

Tahriş olmuş kaşıntısı olan ciltte görülen kızarıklık ve kırmızı lekeleri götürüp kaşıntıya yatıştırır, bozulmuş cilt bariyerini toparlar cildin iyileşmesine yardımcı olurken aynı zamanda cildin ihtiyacı olan nemi sağlar. Egzamanın neden olduğu kaşıntıyı 30 dakikada yatıştırır. Cilt bariyerini inceltmeden onarır.

Bepanthol SensiDaily pişik için kullanılır mı?

İçeriğindeki %5 oranındaki Provitamin B5 ile cildi nemlendirir. Cildin sahip olduğu bariyer fonksiyonunu koruyarak bebek cildinin nemli, yumuşak, pürüzsüz, esnek tutulmasına yardımcı olur. İçeriğinde yer alan lanolin, cildi kayganlaştırıcı etkisi ile pişik oluşumunun sebeplerinden biri olan sürtünmeyi azaltır.