Doktor Muammer Yıldız kimdir?

İçindekiler:

  1. Doktor Muammer Yıldız kimdir?
  2. Dr Muammer Yıldız nerelidir?
  3. Fitoterapist ne yapar?
  4. Fitoterapi hangi amaçla uygulanır?
  5. Fitoterapi güvenilir mi?

Doktor Muammer Yıldız kimdir?

Dr. Muammer Yıldız (33), fitoterapi eğitimi almak isteyen doktorlar için İstanbul'da Geleneksel Tıp Derneği kurdu. 12 yıldır Ar-Ge çalışması yapıyor. Şu anda da Batum Üniversitesi'nde farmakoloji (ilaç bilimi) üzerine çalışmaları var.

Dr Muammer Yıldız nerelidir?

tarihinde Erzurum'un Narman ilçesi Sütpınar Köyü'nde doğdu.

Fitoterapist ne yapar?

Fitoterapide bitki ilaçları, hastayla yapılan profesyonel bir konsültasyona göre seçilir. Fitoterapi, vücudun normal işlevlerini uyarmak veya güçlendirmek için seçilirler ve böylece vücudun kendini iyileştirmesine yardımcı olurlar.

Fitoterapi hangi amaçla uygulanır?

Fitoterapi, vücudun normal olan işlevine dönebilmesi için uygulanan doğal tedavi yöntemidir. Amaç vücudun işlevini uyandırmak olduğu kadar vücudun güçlenmesi de hedeflenir. Kullanılacak olan bitkisel yöntemlerin tamamı, hastanın hastalığına göre değerlendirilir. Tek ilaç veya kombinasyon şeklinde reçete edilebilir.

Fitoterapi güvenilir mi?

Fitoterapi güvenli midir? Fitoterapi, tam donanımlı bir tıbbi bitki uzmanı tarafından reçete edildiğinde çok güvenli ve etkilidir. Ancak internette satılan ve önerilen bitki kürlerine her zaman güvenilmemelidir. Fitoterapi yöntemi uzman yardımı olmadan yapılmamalıdır.