Auzef güz dönemi kayıt yenileme ne zaman?

İçindekiler:

  1. Auzef güz dönemi kayıt yenileme ne zaman?
  2. Istanbul Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
  3. Istanbul üniversitesi kayıt yenileme hangi banka?
  4. Istanbul üniversitesi kayıt yenileme yapılmazsa ne olur?
  5. Istanbul Üniversitesi Auzef harçları hangi banka?
  6. Statü kayıt yenilemedi ne demek?
  7. Istanbul üniversitesi harç ödeme Hangi banka 2021?

Auzef güz dönemi kayıt yenileme ne zaman?

KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Güz Dönemi Yeni Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Kayıt Yenileme Fakülteye İlk Kayıt Tarihleridir. Bahar Dönemi Yeni Kayıt Hakkı Kazananlar içi Kayıt Yenileme 14- tarihleri arasındadır. Güz Dönemi Kayıtlı Öğrenciler için Kayıt Yenileme 31 Ağustos- tarihleri arasındadır.

Istanbul Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile materyal / katkı / öğrenim ücreti ödemeniz yeterlidir. Ödeme yaptıktan sonra ders seçimi işleminiz fakülteniz tarafından yapılacaktır. Referans numaranızı almak için http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile otomasyon sistemine giriş yapınız.

Istanbul üniversitesi kayıt yenileme hangi banka?

AKSİS sistemine giriş yapan öğrenciler kayıt yenileme işlemi ücretini Halkbank üzerinden gerçekleştirecekler. Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir.

Istanbul üniversitesi kayıt yenileme yapılmazsa ne olur?

Kaydını yenilemeyen öğrencilerin kaydı pasif duruma alınır ve kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine eklenir. Kayıt yenilemeyen öğrenciler öğrenci belgesi alamaz, ilgili dönemin ders notlarına materyallerine erişimi engellenir ve dönem sınavlarına giriş yapamaz.

Istanbul Üniversitesi Auzef harçları hangi banka?

Kayıt yenileyecek öğrenciler 17.09.2018 – 30.09.2018 tarihleri arasında Halkbank ATM ve Şubelerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden Kredi Kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Statü kayıt yenilemedi ne demek?

Statünüz “Kayıt Yenilemedi” ise kayıt işleminiz tamamlanmış olup Fakültemiz tarafından yapılacak olan otomatik ders seçimi işleminden sonra statünüz “Devamlı Öğrenci” olarak güncellenecek ve kaydınız aktif hale gelecektir.

Istanbul üniversitesi harç ödeme Hangi banka 2021?

​Ödemenizi ​Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.