Auzef kayıt yenileme 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Auzef kayıt yenileme 2021 ne zaman?
  2. Istanbul Üniversitesi Auzef kayıt yenileme nasıl yapılır?
  3. Istanbul üniversitesi kayıt yenileme nasıl yapılır?
  4. 2 üni kayıtları ne zaman 2021?
  5. Auzef kayıt yenileme ücreti nereye yatırılıyor?
  6. İstanbul üniversitesi kayıt yenileme yapılmazsa ne olur?
  7. Auzef harç ücretleri hangi bankaya yatırılıyor?

Auzef kayıt yenileme 2021 ne zaman?

İşte detaylar... AUZEF KAYIT TARİHLERİ 2021! YKS ile İstanbul Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrenciler elektronik kayıtlarını e-Devlet üzerinden 4 -8 Eylül 2021 tarihleri arasında yapabilirler.

Istanbul Üniversitesi Auzef kayıt yenileme nasıl yapılır?

AUZEF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır? AUZEF kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. AUZEF kayıt yenileme işlemi için tıklayınız. AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara'sına ulaşabilirsiniz.

Istanbul üniversitesi kayıt yenileme nasıl yapılır?

Kayıt yenileme işleminizi Akademik Takvimde belirtilen süreler içerisinde öğrenci otomasyon sistemi üzerinden derslerinizi seçerek danışmanıza onaylatmanız ve ardından katkı payı/öğrenim ücretinizi ilgili banka hesabına yatırmanız sonucunda gerçekleşmektedir.

2 üni kayıtları ne zaman 2021?

ATA AÖF İkinci üniversite ön kayıtlarI 01.06.2021 - 03.10.2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kesin kayıtlar ise 31.08.2021 - 03.10.2021 tarihleri arasında yapılacak.

Auzef kayıt yenileme ücreti nereye yatırılıyor?

Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz. AUZEF HARÇ ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYIN!

İstanbul üniversitesi kayıt yenileme yapılmazsa ne olur?

Kaydını yenilemeyen öğrencilerin kaydı pasif duruma alınır ve kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine eklenir. Kayıt yenilemeyen öğrenciler öğrenci belgesi alamaz, ilgili dönemin ders notlarına materyallerine erişimi engellenir ve dönem sınavlarına giriş yapamaz.

Auzef harç ücretleri hangi bankaya yatırılıyor?

Kayıt yenileyecek öğrenciler 17.09.2018 – 30.09.2018 tarihleri arasında Halkbank ATM ve Şubelerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden Kredi Kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.