Üniversitelerde hibrit eğitim olur mu?

İçindekiler:

  1. Üniversitelerde hibrit eğitim olur mu?
  2. Hibrit sistem hangi üniversitelerde var?
  3. 20 Üniversiteler açılır mı?
  4. Hibrit eğitim ne demek?

Üniversitelerde hibrit eğitim olur mu?

ÜNİVERSİTELERDE HİBRİT EĞİTİM NASIL OLACAK? Üniversitelerde, derslerin yüzde 40'ı veya herhangi bir dersin yüzde 40'ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek. Üniversiteler, hibrit eğitim sürecinde derslere yarı zamanlı olarak okula gidebilecek. Bir bölümünü ise evde uzaktan eğitim modeli ile işleyecek.

Hibrit sistem hangi üniversitelerde var?

Bursa Uludağ Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi hibrit eğitimim ilk duyuran üniversiteler olmuştu.

20 Üniversiteler açılır mı?

Üniversitelerde eğitim döneminin başlayacağı tarih geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.”

Hibrit eğitim ne demek?

Hibrit eğitim, karma öğrenme, karışık öğrenme olarak da bilinen harmanlanmış öğrenme en sade tanımıyla eğitimin 'yüz yüze' ve 'online' olarak karma şeklinde yapılması olarak biliniyor. ... Yeni dönemde birçok okul ve üniversitenin hibrit eğitim modeli ile öğrencilerine ders vermesi bekleniyor.