GATA Tıp Fakültesi ne olacak?

İçindekiler:

  1. GATA Tıp Fakültesi ne olacak?
  2. GATA kapanacak mı?
  3. Askeri tıp fakülteleri ne zaman kapatıldı?
  4. GATA Hastanesi'nin adı ne oldu?
  5. Atatürk tıp akredite mi?
  6. Gülhane tıp akredite mi?

GATA Tıp Fakültesi ne olacak?

Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) olarak 1947 yılından itibaren hizmete devam etmiş ve 1980 yılında bünyesinde Gülhane Askeri Tıp Fakültesi kurulmuştur. 2016 yılına kadar Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan GATA, 31 Temmuz 2016 tarihinde çıkarılan kanun hükmünde kararname sonrası sağlık birimleri Sağlık Bakanlığına, ...

GATA kapanacak mı?

GATA Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre GATA ve asker hastaneleri Sağlık Bakanlığına devredildi.

Askeri tıp fakülteleri ne zaman kapatıldı?

Gülhane, Etlik'te hizmet verdiği binaya ise 'de taşındı. 1909 yılında kapatılmış olan Askeri Tıp Fakültesi GATA'ya bağlı olarak günü, yani yetmiş bir yıl sonra tekrar açıldı. 1981 yılında ise sivil tıp fakültelerinde askeriye adına okuyan tüm tıp fakültesi öğrencileri (6.

GATA Hastanesi'nin adı ne oldu?

GATA'nın Yeni İsmi "Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi" Oldu.

Atatürk tıp akredite mi?

Fakültemiz akreditasyon belgesine sahip değildir ancak akreditasyon süreci hızlı bir şekilde işliyor ve yakın zamanda bitmesi planlanıyor. Fakültemiz akreditasyon belgesine sahip olabilmek için UTEAK'a başvurmuştur.

Gülhane tıp akredite mi?

Fakültemiz akreditasyon için her türlü şartı sağlamaktadır ancak akreditasyon işlemleri tam olarak tamamlanmamıştır. Gülhane Tıp Fakültesi USMLE'nin kabulünü halihazırda almış bulunmaktadır.