Tanju Çolak kaç kez gol kralı oldu?

İçindekiler:

  1. Tanju Çolak kaç kez gol kralı oldu?
  2. Tanju Çolak hangi mevki?
  3. Tanju Galatasaray'da kaç gol attı?
  4. Burak Yılmaz kaç kez gol kralı oldu?
  5. Tanju Çolak ne zaman fenere geldi?
  6. Tanju Çolak şu anda ne yapıyor?
  7. Ligue 1 Burak Yılmaz kaç gol attı?
  8. Tanju Çolak Galatasarayda ne zaman oynadı?
  9. Tanju Altin Ayakkabiyi ne zaman aldi?
  10. Tanju Çolak kaç doğumlu?

Tanju Çolak kaç kez gol kralı oldu?

Galatasaraylı Metin Oktay, 6 kez ile gol kralı unvanını en fazla alan futbolcu olurken, Tanju Çolak ise Galatasaray formasıyla attığı 39 golle, bir sezonda en fazla skor üreten futbolcu rekorunu halen elinde bulunduruyor.

Tanju Çolak hangi mevki?

Forvet Tanju Çolak/Pozisyon

Tanju Galatasaray'da kaç gol attı?

Süper Lig'de 240 golle en çok gol atan 2. futbolcudur.

Burak Yılmaz kaç kez gol kralı oldu?

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Burak Yılmaz da gol kralı oldu. Burak ayrıca ligde 14 sezon sonra üst üste iki kez kral olma başarısını gösterdi. Son olarak Hakan Şükür 1996-97, 97-98 ve 98-99'da üst üste üç sezon gol kralı olmuştu.

Tanju Çolak ne zaman fenere geldi?

1990-91 sezonunda dördüncü gol krallığına ulaştı. 1991-92 sezonunda olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe forması ile de aynı başarısını sürdüren Tanju, 53 maçta 50 gol attı ve 1992-1993 sezonunda beşinci ve son kez gol kralı oldu.

Tanju Çolak şu anda ne yapıyor?

Tanju Çolak 2000 yılından sonra teknik direktörlüğe ara vermiştir ve kendisinin kurduğu Progol adında menajerlik bürosunda menajerlik yapmaktadır. Tanju Çolak aynı zamanda bir spor gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Ligue 1 Burak Yılmaz kaç gol attı?

Ligde bu sezon çıktığı 28 maçta 16 gol kaydeden Burak Yılmaz, takımının en skorer ismi konumunda. 35 yaşındaki forvet, Lille'de aralık ve nisan aylarının futbolcusu seçildi.

Tanju Çolak Galatasarayda ne zaman oynadı?

Tanju Çolak, futbol kariyerine oldukça erken bir yaşta başlamıştır. İlk olarak Samsun Yolspor ile başlayan Tanju Çolak sonrasında 1982 tarihinde Samsunspor takımına transfer olmuştur. Sonrasında 5 sene olarak Samsunspor' da oynayan Tanju Çolak, 1987 yılında Galatasaray 'a transfer olmuştur.

Tanju Altin Ayakkabiyi ne zaman aldi?

Eski Milli futbolcu Tanju Çolak, 1987-88 sezonunda attığı 39 golle “Avrupa Gol Krallığı”nı kazandı. Fransa'da düzenlenen törende Galatasaraylı Tanju, “Altın Ayakkabı” ödülünü alan ilk ve tek Türk futbolcusu oldu.

Tanju Çolak kaç doğumlu?

(57 yıl yaşında) Tanju Çolak/Doğum tarihi