Abdullah Iğci hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Abdullah Iğci hangi hastanede?
  2. Abdullah Iğci Ne doktoru?
  3. Mahmut Müslümanoğlu hangi hastanede çalışıyor?
  4. Prof Vahit Özmen kaç yaşında?
  5. Mahmut Müslümanoğlu kaç yaşında?
  6. Mahmut islamoğlu kimdir?
  7. Dr Vahit Özmen nereli?
  8. Mahmut Muslumanoglu kimdir?
  9. Mahmut Müslümanoğlu aslen nereli?

Abdullah Iğci hangi hastanede?

Halen İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Fakülte yönetim kurulu üyesiyim. Gastrointestinal Kanser cerrahisi, laparoskopik cerrahi ve Meme hastalıkları cerrahisi ağırlıklı olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Abdullah Iğci Ne doktoru?

Pek çok kongre ve kursa mide kanseri, laparoskopik rektum kanseri ve meme kanseri konularında konuşmacı, tartışmacı olarak katıldı. 1997'de Cerrahi Onkoloji Derneği'nin kuruluşunda kurucu üye ve başkan olarak hizmet etti.

Mahmut Müslümanoğlu hangi hastanede çalışıyor?

Mahmut Müslümanoğlu - Prof. Dr. - İstanbul Tıp Fakültesi | LinkedIn.

Prof Vahit Özmen kaç yaşında?

Vahit Özmen
Doğum28 Temmuz 1954 (66 yaşında) Muş, Türkiye
Eğitimİstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (1978) İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (Doçent, 1987) İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (Profesör, 1995)
MeslekGenel Cerrah
EvlilikNevin Özmen
3 satır daha

Mahmut Müslümanoğlu kaç yaşında?

Prof.Dr.Mahmut MÜSLÜMANOĞLU 1960 yılında İstanbul'da doğdu, Kabataş Erkek Lisesini bitirdi. 1983 yılında İ. Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1985 yılında İ.

Mahmut islamoğlu kimdir?

Halk Bilimci (Folklor Araştırmacısı), Şair. Halkbilimci, şair. , Limasol / Kıbrıs doğumlu. İlköğrenimini doğduğu kentte, Limasol Türk Kolejinde tamamladıktan sonra, Amerikan Academy adlı kolejde başladığı ortaöğrenimini Yıldın olayları nedeniyle son sınıfı Limasol Türk Koleji'nde tamamladı.

Dr Vahit Özmen nereli?

Vahit Özmen'in Biyografisi. Muş'ta doğmuş, İlk ve Orta öğrenimini Van'da tamamlamıştır. 1972 yılında girdiği İstanbul Tıp Fakültesi'nden 1978 yılında birincilikle mezun olmuştur.

Mahmut Muslumanoglu kimdir?

1991 yılında Tiroid cerrahisinde yaptığı tez ile uzman oldu ve Genel Cerrahi Anabilim Dalında Başasistan olarak çalışmaya başladı. 1995 de Doçent, 2000 YILIDA profesör oldu. ... 10 kitap bölümü yazarlığı vardır, 15 tez yönetmiştir. Yurt içi ve dışı bir çok kongrede konuşmacı ve oturum başkanı olarak görev yapmıştır.

Mahmut Müslümanoğlu aslen nereli?

Prof.Dr.Mahmut MÜSLÜMANOĞLU 1960 yılında İstanbul'da doğdu, Kabataş Erkek Lisesini bitirdi. 1983 yılında İ. Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu.