Namet et ürünleri helal mi?

İçindekiler:

  1. Namet et ürünleri helal mi?
  2. Namet hangi firma?
  3. Nam etin sahibi kim?
  4. Namet kim kurdu?
  5. Namet Türk malı mı?
  6. Namet sucuk nerede üretiliyor?

Namet et ürünleri helal mi?

Perakende ürün grubundaki şarküteri alanında Namet sucuk, pastırma, salam, sosis, jambon, füme et, kavurma ürünleri yer almaktadır. ... Namet'in ayrıca TSE'den onaylı Helal Gıda Sertifikası bulunmaktadır.

Namet hangi firma?

Namet, 1929 yılında kurulan Kayar Ailesinin sahibi olduğu pastırma, sucuk, kavurma, salam, jambon, sosis füme, rozbif gibi ürün grupları sunan markadır. Namet firmasına Bahreyn merkezli Investcorp azınlık hisse ile ortak durumunda.

Nam etin sahibi kim?

Payitaht Abdulhamid dizisinde, kızı ve oğlu ile birlikte oynayarak bakanlara mesaj veren Namet'in sahibi Faruk Kayar'a bu kez imar desteği geldi. TRT'de yayınlanan Payitaht dizisinin 48.

Namet kim kurdu?

2003 yılında Namet'i Engin Mepa'dan satın alan Kayar Ailesi; 2010 yılında Çayırova'daki dev tesisi kurdu.

Namet Türk malı mı?

Türkiye'nin lider et üreticisi Namet, 4 nesildir, kuşaktan kuşağa Namet Hakiki Lezzetlerini tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Namet sucuk nerede üretiliyor?

Namet Çayırova Tesisleri'nde üretim, kırmızı et parçalama hattında başlar. Sağlık ve kalite için burada ve tüm üretim alanlarında sıcaklık sürekli +8 °C'dir. Şanlıurfa'daki kombinada hijyenik koşullarda kesilen karkas etler, frigorifik araçlarla, soğuk zincir kırılmadan Namet Çayırova Tesisi'ne gelir.