Diş macunu ile burun nasıl küçülür?

İçindekiler:

  1. Diş macunu ile burun nasıl küçülür?
  2. Diş macunu gerçekten burun küçültür mü?
  3. Burnun büyümesi nasıl engellenir?
  4. Burun nasıl küçük gösterilir?
  5. Burun nasıl kalkık gösterilir?

Diş macunu ile burun nasıl küçülür?

Diş macunu ile burun küçültmenin mantığı tamamen burundaki ödemi atmaktır. Burnumuzda tıpkı vücudumuz gibi dönem dönem ödem toplar ve şişer. Bu şişlik burnun olduğundan daha büyük görünmesine sebep olur. Diş macunu ile hazırlanan karışım bu ödemi ortadan kaldırarak, ödem oluşmasını engellemektedir.

Diş macunu gerçekten burun küçültür mü?

Her gün dişlerimizi fırçaladığımız diş macunun aslında burun küçülttüğünü biliyor muydunuz? Aslında diş macunu burundaki olan ödemi attırdığı için doğal olarak burun küçültme işlemini de gerçekleştirmiş oluyor.

Burnun büyümesi nasıl engellenir?

İşaret ve baş parmağınızın ucu ile burun derinizi hafifçe yukarıya doğru çektirin. Bu hareketi yaparken hafif bası uygulayın ve 5 dakika boyunca sabah ve akşamları tekrarlayın. Başparmak ve işaret parmağınız ile burun bölgenizin üst tepe noktasını çekerek masaj yapın.

Burun nasıl küçük gösterilir?

Burun deliklerini küçük göstermek için deliklerin üzerine bronz pudra uygulayıp fırça ile dağıtmalısın. Daha sonra kaşlarının başlangıç noktasından başlayıp burun deliklerine kadar gölgeleme işlemi yapmalısın. Allığını uygularken elmacık kemiklerini de çok keskin göstermemeye dikkat etmelisin.

Burun nasıl kalkık gösterilir?

*Eğer burnunuz uzun ve düşükse burnunuzun ucuna ve biraz üzerine yukarı hareketlerle kontür yapın. Daha sonra üst kısma highlighter uygulayın. Ama burnunuz kemerliyse bu kısmı vurgulamaktan kaçının. *Burnunuzun ucuna yukarı hareketlerle küçük bir ışıltı, burnunuzu daha kalkık gösterecektir.