Öğretmen akbili nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Öğretmen akbili nasıl alınır?
  2. Istanbul'da 65 yaş üstü kartlar geçerli mi?
  3. İstanbulkart 65 yaş üstü nereden alınır?
  4. Öğretmen kartını kimler alabilir?

Öğretmen akbili nasıl alınır?

istanbulkart ücretini Başvuru Merkezi'ne geldiğinizde nakit olarak ya da kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Öğretmenler talep edilen belgeleri ve kart ücretini Başvuru Merkezleri'ne ileterek başvurularını gerçekleştirirler. Belgelerini teslim ettikten sonra belirlenen süre içerisinde kartlarını teslim alırlar.

Istanbul'da 65 yaş üstü kartlar geçerli mi?

Tüm toplu taşıma sistemleri sokağa çıkma yasağının 3 saat öncesinden itibaren (16:00-19:00 arası) tam kapasite hizmet verecektir. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın İstanbulkartları Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ulaşıma kapatılacaktır.

İstanbulkart 65 yaş üstü nereden alınır?

1-65 Yaş Kart alacak kişiler, ilk kez veya kayıp nedeniyle başvuruda bulunuyorsanız; https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ linki üzerinden online kart başvurusu yapılabilirsiniz. 2- Yada size en yakın başvuru merkezine giderek başvuru da bulunabilirsiniz.

Öğretmen kartını kimler alabilir?

c) Taşra teşkilâtında görevli olanlar ile bu görevlerden emekliye ayrılanlara görevli oldukları veya emekliye ayrıldıkları il-ilçe millî eğitim müdürlüklerince, personel kimlik kartı verilir.