ÖSYM sınav sonuçları açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. ÖSYM sınav sonuçları açıklandı mı?
  2. Üniversite sınavı sonuçları nasıl bakılır?
  3. Üniversiteye giriş puanı nasıl öğrenilir?
  4. Eski Ösym numaramı nasıl bulurum?
  5. Eski ÖSYM Sonuç Belgesi nasıl alınır?

ÖSYM sınav sonuçları açıklandı mı?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir.

Üniversite sınavı sonuçları nasıl bakılır?

YKS sonuçları açıklandı. Milyonlarca adayın katılımı ile düzenlenen 2021 YKS sınav sonuçları ÖSYM AİS ekranı üzerinden ilan edildi. Adaylar, ÖSYM'nin 'sonuc.osym.gov.tr' internet adresinden açıklanan sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

Üniversiteye giriş puanı nasıl öğrenilir?

Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adaylara gönderilmeyecek olup adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ya da ÖSYM Mobil cihazlarından T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Eski Ösym numaramı nasıl bulurum?

ÖSYM bünyesindeki çağrı merkezinde 44 operatörle aralıksız hizmet verilecek. 444 67 96 numaralı telefonla Türkiye'nin her yerinden ÖSYM Çağrı Merkezi'ne ulaşabilecek.

Eski ÖSYM Sonuç Belgesi nasıl alınır?

Devlet kurumlarına gitmeksizin, belge almak için kurulmuş olan e-Devlet platformu üzerinden ÖSYS sonuç belgesi almak mümkün. Sitede kendi adına oturum açtıktan sonra arama çubuğuna “ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi” yazıp arattığında ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi başlıklı bir arayüz karşına çıkıyor.