Harry Potter'in gercek ismi ne?

İçindekiler:

  1. Harry Potter'in gercek ismi ne?
  2. Harry Potter kime aşık oldu?
  3. Harry Potter'ın gerçek babası Snape mi?
  4. Harry Potter Hermione kiminle evli?
  5. Harry Potter Snape kimi seviyor?

Harry Potter'in gercek ismi ne?

Daniel Jacob Radcliffe 23 Temmuz 1989 Londra doğumlu , Harry Potter filmlerinde canlandırdığı başkarakter Harry Potter rolüyle tanınan İngiliz oyuncu. 2000 yılının Ağustos ayında Radcliffe birçok elemeden geçerek Harry Potter ve Felsefe Taşı adlı filmde başrolü oynamaya hak kazanmıştır.

Harry Potter kime aşık oldu?

Harry Potter serisini okumuş, izlemiş olanlar çok iyi bileceklerdir ki bu seride olabilecek en olası aşk Harry & Hermione aşkıdır. Ancak yazar hangi akla hizmet etti bilemiyoruz Hermione gibi bir kızı Ron'a yar ederken, Harry için de Ron'un bacısı Ginny'yi (Ginevra) uygun gördü.

Harry Potter'ın gerçek babası Snape mi?

Tobias Snape, J.K. Rowling tarafından yazılmış Harry Potter serisinin karakterlerindendir. Harry Potter karakteri Severus Snape'in babası, Eileen Prens'in kocası. Snape gibi kanca bir buruna sahip. Hermonie yaptığı çok küçük çaplı araştırma ile bu kişinin muggle olduğunu sonucuna vardı.

Harry Potter Hermione kiminle evli?

Hermione Granger
Hermione Jean Granger
Evlilik(ler)Ron Weasley
ÇocuklarRose Weasley Hugo Weasley
BinaGryffindor
BağlılıkDumbledore'un Ordusu
12 satır daha

Harry Potter Snape kimi seviyor?

Ve Severus Snape ömrünün sonuna dek Lily Evans Potter'a sadık kalarak, bizlere bu aşk sadakatini gösterdi… İyi ki vardın Snape! Tüm nefretlere rağmen biz seni çok sevdik.