Niş ne demek sözlük anlamı?

İçindekiler:

  1. Niş ne demek sözlük anlamı?
  2. Niş parfüm ne demek?
  3. Niş hangi malzemeden yapılır?
  4. Niş nedir sanat tarihi?
  5. Designer parfüm ne demek?
  6. Alçıpan panel kaç TL?

Niş ne demek sözlük anlamı?

Niş” kelimesi çok “niş” bir kitlenin kullandığı bir kelime. Yani gayet az nüfuslu, küçük ve biraz da seçkin bir kitlenin. Dilimize Frenk diyarından gelen bu kelimenin orijinali “niche” şeklinde yazılıp bizdeki gibi okunuyor. “Niş“in Fransızca'daki anlamı ise esasen “oyuk“, “yuva“.

Niş parfüm ne demek?

İşte tam de bu sebepten yani seri parfüm üretimine alternatif olarak üretilen lüks, sınırlı sayıda, çok değerli içeriklere sahip parfümlere 'niş' parfüm diyoruz. ... Rafine, incelikle işlenmiş, parfümde duymaya alışık olmadığımız notalar, kullanılan hammaddelerin kalitesi ve çeşitliliği niş parfümlerin temel özelliğidir.

Niş hangi malzemeden yapılır?

Niş, duvara monte edilebilen profiller ve üzerine kapatılabilecek olan alçıdan oluşturulmuş paneller vasıtasıyla yaratılan bir duvar dekorasyonu stilidir. Panel bölümleri kapatılan kısmın dışında kalan boşlukları dilediğiniz şekilde dekoratif olarak kullanabilmenizi sağlar.

Niş nedir sanat tarihi?

1. Niş; Oyuk demektir. ... Mimari ve Sanat Tarihi açısından Niş; mimari yapılarda duvar içinde bırakılan oyuklara verilen addır. Çok eski zamanlardan beri kullanılagelen mimari öğedir.

Designer parfüm ne demek?

DESİGNER PARFÜMLERDEN FARKI NEDİR??? Bildiğiniz üzere Armani,Gucci,Chanel gibi firmalar temelde giyim üzerine kurulmuş ve bu doğrultuda çalışan firmalardır. ... İşte bu şekilde çalışan modaevlerinin ürettiği parfümlere “DESİGNER PARFÜM” denir.

Alçıpan panel kaç TL?

Alçıpan Levha Fiyat Tablosu
Malın İsmiKalınlıkFiyatı
Beyaz Alçıpan Levha – Corex (1,20 m x 2,50 m)12,5 mm30 TL
Yeşil Alçıpan Levha – Corex (1,20 m x 2,50 m)12,5 mm45 TL
Kırmızı Alçıpan Levha – Corex (1,20 m x 2,50 m)12,5 mm45 TL