Aloe Vera Gel Cream nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aloe Vera Gel Cream nasıl kullanılır?
  2. LR acıl durum seti nasıl kullanılır?
  3. LR Yüz peelingi nasıl kullanılır?
  4. Aloe Scrub nasil kullanılır?
  5. Aloe vera Care Body Cream ne işe yarar?
  6. Aloe Via concentrated gel ne işe yarar?
  7. Aloe Vera Peeling nasıl yapılır?
  8. Aloe Via Face Scrub nasıl kullanılır?
  9. Forever Aloe Scrub nasıl kullanılır?

Aloe Vera Gel Cream nasıl kullanılır?

Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın. Yüzünüzdeki cildi, özellikle de gözlerinizin etrafındaki hassas cildi ovalamaktan kaçının.

LR acıl durum seti nasıl kullanılır?

KULLANIMI: Sorunlu olan bölgeye ihtiyaç halinde sürerek uygulayınız. Göz ile temas ettirmeyiniz, kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız. LR ALOE VERA ACİL YARDIM SPREYİ 150 ML: ƒ ALOE VERA İÇERİR.

LR Yüz peelingi nasıl kullanılır?

LR Aloe Vera yüz peelingini nemli cilde uygulayın ve nazik yuvarlak hareketlerle cilde masaj yapın. Bu ürünü uygularken göz çevresinden uzak tutun. Ardından peelingi bol ılık suyla durulayın ve cilde bakım uygulayın. Uzun süreli etkiye ulaşmak için peelingi normal cilt tipine haftada iki kez uygulayın.

Aloe Scrub nasil kullanılır?

Nasıl Kullanılır: Kullanmadan öce yüzünüzü ve boynunuzu ıslatın. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın ve ılık su ile durulayın.

Aloe vera Care Body Cream ne işe yarar?

İçeriğindeki A, E, C ve B 12 vitaminleri ile cilde bakım yapıyor, egzama ve sedefe iyi geliyor, güneş yanıklarını ve tahrişleri iyileştiriyor. Antioksidan bakımından da son derece zengin olduğu için akneleri yatıştırıyor.

Aloe Via concentrated gel ne işe yarar?

LR Aloe Vera Konsantre, cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jelidir. LR Aloe Vera Konsantre Jel'în hafif cilt yanıkları, güneş yanığı, cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici, rahatlatıcı, serinletici ve dinlendirici etkisi vardır.

Aloe Vera Peeling nasıl yapılır?

Hazırlanışı:
  1. Mangoyu küçük parçalar halinde doğrayın ve aloe vera jeli ile karıştırın.
  2. Daha sonra içerisine limon suyunu da ekleyin ve iyice karıştırdıktan sonra cildinize uygulayın.
  3. Yaklaşık 20 dakika kadar beklettiğiniz maskeyi soğuk su ile durulayın.
  4. Peeling etkili bu maskeyi haftada 2 defa uygulayabilirsiniz.

Aloe Via Face Scrub nasıl kullanılır?

Aloe Vera Yüz Peelingi'ni kullanmak için yüzünüzü nemlendirin ve parmak uçlarınızla masaj yaparak yüzünüzü ovun. Göz çevresine temastan kaçının. Yüzünüzü bol suyla durulayın. Sonrasında günlük nemlendirici kreminizi uygulayabilirsiniz.

Forever Aloe Scrub nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ Islak yüz veya vücuda uygulayınız, ve (gözlere temastan kaçınmaya dikkat ederek) bir ila üç dakika dairesel hareketlerle ve parmak uçlarınızla yavaş yavaş masaj yapınız. Gerektikçe islatınız. İyice yıkayıp temiz, yumuşak bir havluyla tampon yaparak kurulayınız. Yüz ve vücut için cilt temizleyicidir.