Annabella Gerçekten Kaçtı mı?

İçindekiler:

  1. Annabella Gerçekten Kaçtı mı?
  2. Annabelle nedir?
  3. Lanetli Bebek nerede yaşıyor?
  4. Bathsheba Sherman kim?
  5. Ed ve Lorraine Warren nasıl oldu?
  6. Lanetli Bebek gerçek mı?
  7. Chucky bebek gerçek mi değil mi?

Annabella Gerçekten Kaçtı mı?

Ancak ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın damadı Tony Spera, tüm bu söylentilere son verdi. Cuma günü ailenin YouTube kanalından açıklama yapan Spera, Annabelle'in ABD'deki Connecticut'ta bulunan Occult Museum'daki cam bölgede hala muhafaza edildiğini söyledi.

Annabelle nedir?

Gerçekte Ed ve Lorraine Warren'in müzesinde sergilenmekte olan lanetli Annabelle bebeği 1900'lü yılların başında üretilen Raggedy Ann Doll bebeklerinden biridir. Filmdeki gerçek görüntüsünün aksine, gerçekte sevimli bir bebek olan Annabelle'nin gerçek hikayesini anlatalım…

Lanetli Bebek nerede yaşıyor?

Avustralya'nın Queensland eyaletinin kuzey kısmında yer alan North Queensland'da, sadece 406 kişinin yaşadığı küçücük Lucinda ilçesi bu günlerde adeta bir korku filmini yaşıyor.

Bathsheba Sherman kim?

Perron Ailesi İddiaya göre 19. yüzyılda Perron ailesinin evinde Bathsheba Sherman adında bir cadı yaşamış, daha sonra bu cadı kendini asarak intihar etmiş ve bu topraklar lanetlenmiş. Bu hikâye 2013 yapımı Korku Seansı filmine uyarlandı. Lorraine Warren, filmin danışmanlığını yaptı ve filmde kısa süreli rol oynadı.

Ed ve Lorraine Warren nasıl oldu?

Ed ve Lorraine Warren'ın Ölümleri 23 Ağustos 2006'da Ed Warren Monroe'daki evinde vefat etti. Öldüğü sırada 79 yaşındaydı. Ölümüne kadar geçen beş yıl içinde sağlığı bozulmuştu. Bu, 2001 yılında kedisinin içeri girmesine izin vermek için kapıyı açtığı iddia edilen yere yığılmasından sonraydı.

Lanetli Bebek gerçek mı?

Annabelle filminin hikayesi yaşanan gerçek olaylardan alınmıştır. Gerçekte Ed ve Lorraine Warren'in müzesinde sergilenmekte olan lanetli Annabelle bebeği 1900'lü yılların başında üretilen Raggedy Ann Doll bebeklerinden biridir.

Chucky bebek gerçek mi değil mi?

Chucky ya da Charles Lee Ray, Çocuk Oyunu serisinin kurgusal baş karakteridir. Chucky insan bedenindeki ruhunu oyuncak bir bebeğe aktarmış bir seri katildir.