Beyaz masa nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Beyaz masa nasıl şikayet edilir?
  2. IBB ye nasıl mesaj atılır?
  3. Beyaz Masaya nasıl başvurabilirim?
  4. Alo 153 Nasıl Çalışır?
  5. Istanbul büyükşehir belediyesine nasıl ulaşabilirim?
  6. İBB yardım başvurusu nasıl yapılır?
  7. Alo 153 ne işe yarıyor?

Beyaz masa nasıl şikayet edilir?

Alo Çağrı Merkezi, 153 veya, [email protected] mail adresi, veya beyazmasa.ardesen.bel.tr internet sitesi, akıllı telefonlar için geliştirilmiş uygulam, Beyaz Masa, istasyonlarda bulunan Dilek ve Şikayet Kutuları, Sosyal Medya kanalları aracılığıyla görüşlerini bizimle paylaşabilirler.

IBB ye nasıl mesaj atılır?

İBB'nin; WhatsApp (0 5521530034) ve WebChat (Beyazmasa.ibb.gov.tr) gibi yeni iletişim kanalları ile birlikte 7/24 belediyecilik hizmeti sunan deneyimli ekibi, ulusal ve uluslararası düzeyde model oluyor.

Beyaz Masaya nasıl başvurabilirim?

Beyaz Masa'ya nasıl başvurabilirim? Beyaz Masa'ya başvurmanın en kolay ve pratik yolu Alo 153'ü aramaktır. 24 saat aktif çağrı merkezi İstanbul sakinlerinin hizmetindedir.

Alo 153 Nasıl Çalışır?

ALO 153'te her türlü acil duruma hazır eğitimli 700 temsilci, vardiya sistemiyle 7/24 çalışan birimler, bir çok farklı dilde hizmet bulunmaktadır. Türkiye'de engellilerin sorunlarına merhem olan bir sistem var. Adı ALO 153. ALO 153 ile engelli vatandaşlar istedikleri konuda sorularına ve sorunlarına çözüm bulabilir.

Istanbul büyükşehir belediyesine nasıl ulaşabilirim?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi
  1. Şehzadebaşı, Beyazıt, 34134 İstanbul.
  2. 27.892 kişi burada olduğunu bildirdi.
  3. http://www.ibb.istanbul/
  4. + 13 00.
  5. Belediye. · Devlet Kurumu. · Kamu Hizmeti.

İBB yardım başvurusu nasıl yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın başvuruları yalnızca ALO 153 üzerinden alınmaktaydı. Artık başvurularınızı, her an her yerden cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarınızı kullanarak gerçekleştirebilir, ayrıca başvuru takibinizi yapabilirsiniz.

Alo 153 ne işe yarıyor?

153 numarası hakkında merak edilen tüm detaylar. 153 numarası pek çok birey tarafından gün içerisinde aranabilir. 153, belediyelerce uygulanan bir çağrı merkezi hattıdır. Şikayet, öneri ve talepler için 153 numarası aranıyor.