BİMcell kime bagli?

İçindekiler:

  1. BİMcell kime bagli?
  2. BİMcell kimin altyapısını kullanıyor 2020?
  3. BİMcell hat dökümanı nasıl çıkarılır?
  4. BİMcell kaç yıllık?
  5. BİMcell'de sil süpür olur mu?
  6. Bimcell hat ne kadar 2021?
  7. Bimcell paketin ne zaman biteceğini öğrenme?
  8. Bimcell sim kart nereden alınır?

BİMcell kime bagli?

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

BİMcell kimin altyapısını kullanıyor 2020?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir. Hat ve TL satışları TT Mobil satış kanallarından yapılmaz. BİMcell hatları sadece BİM mağazalarında satılır. TL yükleme işlemi BİM mağazaları, bimcell.com.tr Online İşlemler Merkezi ve 4 BİMcell Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.

BİMcell hat dökümanı nasıl çıkarılır?

4 numarasını tuşlayarak, müşteri hizmetleri yetkililerine bu talebinizi iletebilme şansına sahipsiniz. İkincisi olarak ise en yakın Bimcell bayiliğine giderek, arama geçmişinizin dökümü talep etmek olacaktır.

BİMcell kaç yıllık?

BİMcell. Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.'nin ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

BİMcell'de sil süpür olur mu?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan BİMcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

Bimcell hat ne kadar 2021?

Eğer faturasız hat almayı düşünüyorsanız ödemeniz gereken ücret 2021 yılı için 105 TL olarak belirlenmiştir. Bimcell faturasız hat aldığında 105 tl ödediğinizde 9 GB internet 300 dakika ve 300 SMS hatlarını hediye olarak yüklenecektir.

Bimcell paketin ne zaman biteceğini öğrenme?

Bimcell SMS yoluyla kalan kullanım hakkınızı öğrenebilmek için KALAN yazarak 5555'e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Bimcell sim kart nereden alınır?

Kimlik fotokopiniz ile en yakın BİM mağazasına uğrayınız, ilgili formları doldurup simkartınızı alınız. BİMcell Bireysel Abonelik Sözleşmesi için tıklayınız. Simkart değişiklik ücreti ne kadardır? BİM mağazalarından SİM kart değişikliğinizi ÜCRETSİZ olarak yapabilirsiniz.