Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim dersleri ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim dersleri ne zaman başlıyor?
  2. Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Olacak mı?
  3. Öğrenci e postası nasıl alınır MEÜ?
  4. Mersin Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlıyor?
  5. Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Online sınava nasıl girilir?
  6. Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Sınavları nasil oluyor?
  7. MEÜ açılacak mı?
  8. Mersin Üniversitesi 2020-2021 ders Kayıtları Ne Zaman?
  9. Ders Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2020-2021?
  10. MEÜ online sınav nasıl yapılır?
  11. Uzaktan eğitimde sınavlar nasıl?
  12. 2020-2021 Üniversite ders kayıtları ne zaman başlıyor?

Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim dersleri ne zaman başlıyor?

Uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programları dersleri 19 tarihinden itibaren başlamıştır. Dersleri http://ueys.mersin.edu.tr/login/index.php adresinden Kullanıcı Adı kısmına öğrenci numarası ve şifreye de TC. kimlik numarası yazarak sisteme giriş yapabilir ve dersleri takip edebilirsiniz.

Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Olacak mı?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde eğitim hizmetlerinin kesintiye uğramaması için üniversitemizde uygulamalı dersler dışındaki eğitimler Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Platformu (ue.mersin.edu.tr) üzerinden yürütülecektir.

Öğrenci e postası nasıl alınır MEÜ?

Üniversitemizde akademik personel, idari personel ve lisansüstü öğrencilere e-posta istek formunda belirttikleri kullanıcı isminde bir e-posta adresi verilir. Personelimiz için “[email protected]” 'tan oluşması tavsiye edilir. Öğrencilere için “öğ[email protected]” şeklinde e-posta verilir.

Mersin Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlıyor?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dersleri 08.02.2021 tarihinde başlayacak olup bilindiği üzere Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi (Yeni OBS) otomasyon programını kullanılmaya başlamamız nedeni ile sorunsuz olarak yapılabilmesi için 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders kayıtları Üniversitemiz ...

Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Online sınava nasıl girilir?

ONLINE SINAVA NASIL GİRİLİR?
  1. Güvenli Sınav Tarayıcısının (Safe Exam Browser) işletim sisteminize uygun olanını indirmek için tıklayınız ve kurulumu tamamlayınız.
  2. Kurulumu tamamladıktan sonra sınavlara girmenizi sağlayacak Sınav Giriş Dosyasınızı indiriniz ve ardından çift tıklayarak açınız.
Daha fazla öğe...

Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Sınavları nasil oluyor?

Ara sınavlar UEYS üzerinden bilgisayar aracılığıyla yapılmaktadır. Yarıyıl sonu sınavları ve bütünleme sınavları ise Üniversitemiz merkez kampüsünde daha önceden ilan edilen tarihlerde çoktan seçmeli sınav şeklinde yapılmaktadır.

MEÜ açılacak mı?

MEÜ Senatosundan yapılan açıklamaya göre; 2021-2022 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı tarihinde başlayıp, 31 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek Mersin Üniversitesi'nde, 2021-2022 Eğitim Öğretim Akademik Yılı Güz Dönemi 'de başlayıp, tarihinde sona erecek. 2021-2022 Eğitim Öğretim ...

Mersin Üniversitesi 2020-2021 ders Kayıtları Ne Zaman?

Bilindiği gibi 2020-2021 Güz Dönemi ders kayıtları tarihinde (bugün) başlamıştır.

Ders Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2020-2021?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Lisans ve Lisansüstü Akademik Takvim
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Lisans ve Lisansüstü Programların Akademik Takvimi
Güz Dönemi (14 Hafta)
Haftalık Ders Programlarının İlan Edilmesinin Son Günü25 Eylül 2020 Cuma
Ders Kayıtları / Danışman Onayları28 Eylül 2020 Pazartesi - 2 Ekim 2020 Cuma
57 satır daha

MEÜ online sınav nasıl yapılır?

ONLINE SINAVA NASIL GİRİLİR?
  1. Güvenli Sınav Tarayıcısının (Safe Exam Browser) işletim sisteminize uygun olanını indirmek için tıklayınız ve kurulumu tamamlayınız.
  2. Kurulumu tamamladıktan sonra sınavlara girmenizi sağlayacak Sınav Giriş Dosyasınızı indiriniz ve ardından çift tıklayarak açınız.
Daha fazla öğe...

Uzaktan eğitimde sınavlar nasıl?

Derslere ait örnek soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

2020-2021 Üniversite ders kayıtları ne zaman başlıyor?

Detaylar haberimizde... ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.