Katrancı Koyu Nasıl Gidilir?

İçindekiler:

  1. Katrancı Koyu Nasıl Gidilir?
  2. Katrancı Koyu kum mu?
  3. Katrancı Koyu Fethiye arası kaç km?
  4. Günlüklü Koyu denizi nasıl?
  5. Günlüklü Koyu kum mu?
  6. Sarsala Koyu denizi nasil?
  7. Fethiye Ölüdeniz giriş kaç para?

Katrancı Koyu Nasıl Gidilir?

Katrancı Koyu'na Nasıl Gidilir? Katrancı Koyu, Fethiye'ye yaklaşık 16 kilometre mesafede olup, koya Fethiye'den Göçek'e giden minibüslere binip kamp alanı yolunda indikten sonra 1.5-2 kilometre kadar yürüyerek ulaşabilirsiniz. Eğer özel aracınızla geliyorsanız bu yolu kullanarak kampa kolayca ulaşabilirsiniz.

Katrancı Koyu kum mu?

Günübirlikçiler ve kampçılar tarafından Fethiye'nin en çok tercih edilen kamp alanlarından birisi olan Katrancı Koyu, çam ve okaliptüs ağaçları ile iç içe ve birisi kum diğeri çakıl 2 koydan oluşuyor.

Katrancı Koyu Fethiye arası kaç km?

Tam bir kamp alanı olan Katrancı Koyu Muğla'nın Fethiye ilçesine sadece 16 kilometre uzaklıktadır. Yaz ayları boyunca Fethiye'den bu koya ulaşmak için araçlar kalkmaktadır; zor bir ulaşımı yoktur.

Günlüklü Koyu denizi nasıl?

Sakin ve kumlu bir sahil karşılıyor bizi. Deniz hemen derinleşmediğinden yüzme bilmeyenler ve çocuklar için tehlike arzetmiyor. Deniz berrak görünmüyor fakat pislikten değil sahilinin kumlu olmasından kaynaklanıyor. İsterseniz şezlong şemsiye kiralayabilirsiniz.

Günlüklü Koyu kum mu?

Sahili ince kum. Tüm gün zaman geçirilebilecek güzel ortam. Araç girişi 24 tl, şezlong ve şemsiye 60 tl ve bunlarda dışarıdan yiyecek içecek yemek yasak, plajın girişte sol tarafı halk plajı ücretsiz, 19:30 da kapanıyor, denizi çok berrak değil yosun var. ... Suyu kumdan dolayı biraz bulanık ancak gayet temiz.

Sarsala Koyu denizi nasil?

Sarsala Koyu Hakkında Dalaman ilçe merkezine 12 km uzaklıkta yer almaktadır. Sarsala Koyu, yemyeşil-bakir doğası, caretta carettaları, berrak denizi ile görülmeye değer bir tatil koyudur. ... Sarsala Koyu'nun denizi biraz taşlı ama çarşaf gibi dalgasız denizi ile korkusuzca yüzmenin tadını çıkarabileceğiniz bir yerdir.

Fethiye Ölüdeniz giriş kaç para?

Giriş Ücretleri (2021) Fethiye Ölüdeniz'e giriş için ücret talep edilmektedir. Plaja 2020 yılı giriş fiyatları yetişkinler için 8 TL, öğrenciler için 3 TL'dir. Otomobiller için otopark ücreti ise 25 TL'dir.