Hitit Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Hitit Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?
  2. Hitit Üniversitesi kayıtları ne zaman başlıyor?
  3. Hitit Üniversitesi Okul açılacak mı?
  4. Hitit Üniversitesi Öğrenci şifresi nasıl alınır?
  5. Hitit Üniversitesi harç paraları ne zaman yatacak?
  6. Üniversite kayıtları için ne gerekli?
  7. Üniversite kaydı ne zaman bitiyor?
  8. Hitit Üniversitesi Yatay Geçiş Ne Zaman?
  9. Öğrenci e postası nasıl alınır Hitit?
  10. Hubis nedir?
  11. Katkı payı neden ödenir?
  12. Hitit Üniversitesi yatay geçiş Nasıl Yapılır?
  13. Hitü hangi üniversite?

Hitit Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?

Kayıt işlemlerini elektronik ortamda yapmak isteyen öğrencilerimiz kayıtlarını 04– tarihleri arasında e-Devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak yapabilirler.

Hitit Üniversitesi kayıtları ne zaman başlıyor?

20 Önlisans - Lisans Akademik Takvim (Tıp Fakültesi Hariç)
GÜZ DÖNEMİ
07 Ağustos 2021Zorunlu Ortak Derslerin Programlarının Belirlenmesinin Son Günü
Derslerin Başlaması
27-Ders Ekleme- Bırakma, Mazeretli Geç Kayıtlar
Yabancı Dil ve Temel Bilgisayar Dersleri Muafiyet Sınavları
40 satır daha

Hitit Üniversitesi Okul açılacak mı?

Üniversitemiz 2020-2021 Yaz Okulu 14 Temmuz- tarihleri arasında yapılacaktır. 14-23 Temmuz 2021 arasında ön kayıt başvurusu ve ders ücretleri yatırılacak olup 27 Temmuz 2021 tarihinde dersler başlayacaktır.

Hitit Üniversitesi Öğrenci şifresi nasıl alınır?

Şifremi Unuttum Servisine ulaşmak için https://sifretalep.hitit.edu.tr/Student/Index adresini kullanınız. Açılan şifre talep ekranında (yukarıdaki görsel) Kimlik kartı eski olanlar : Butonunu kullanarak yeni şifre talebinde bulunabilir.

Hitit Üniversitesi harç paraları ne zaman yatacak?

Öğrencilerimiz katkı payı veya öğrenim ücretlerini tarihinden itibaren, ders kaydı yenileme süresince Halk Bankası şubelerinden ya da www.halkbank.com.tr internet bankacılığı üzerinden ödeyebilirler.

Üniversite kayıtları için ne gerekli?

ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER VE EVRAKLAR 2021 -Adayın YKS tercih sonuç belgesinin internet çıktısı. -Nüfus cüzdan fotokopisi. -Askerlik durum belgesi. (Erkek adayların askerlik durumları MSB aracılığıyla sorgulanacaktır. İhtiyaç duyulduğu takdirde kayıt esnasında askerlik durum belgesi istenilecektir.

Üniversite kaydı ne zaman bitiyor?

YKS sonuçlarına göre bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adayların üniversite kayıt işlemleri 6- tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4- tarihleri arasında yapılabilecek.

Hitit Üniversitesi Yatay Geçiş Ne Zaman?

Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler başvurularını, 02-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında online olarak https://ubys.hitit.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index? apptype=5 adresinden yapmaları gerekmektedir.

Öğrenci e postası nasıl alınır Hitit?

Akademik ve İdari personellerimiz @hitit.edu.tr uzantılı e-posta adresleri ile öğrencilerimiz ise @ogrenci.hitit.edu.tr e-posta adreslerini kullanarak www.mail.hitit.edu.tr bağlantısından e-posta Servisini kullanabilmektedirler.

Hubis nedir?

Hitit Üniversitesi - Öğrenci Bilgi Sistemi.

Katkı payı neden ödenir?

Katkı payı/öğrenim ücretleri; ilgili dönem başlarında kayıt olma veya kayıt yenileme sırasında ödenir. ... Kayıt yaptırmadığı için öğrencilik haklarından yararlanmayanlar, daha sonraki dönemlerde kayıt yaptırmaları halinde, öğrencilik haklarından yararlanmadığı döneme ait katkı payı/öğrenim ücreti ödemez.

Hitit Üniversitesi yatay geçiş Nasıl Yapılır?

Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler başvurularını, 02-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında online olarak https://ubys.hitit.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index? apptype=5 adresinden yapmaları gerekmektedir.

Hitü hangi üniversite?

Hitit Üniversitesi, tarihli ve 5467 sayılı yasayla, Çorum'da kurulmuş bir devlet üniversitesi.