Turkcell 10 TL Google Play Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell 10 TL Google Play Nasıl Kullanılır?
  2. Paycell den Google Play parası nasıl kullanılır?
  3. Google Play uygulama içi satın alma nasıl yapılır?
  4. Salla Kazan Google Play Store'da geçerli 10 TL Nasıl Kullanılır?
  5. Salla kazandan çıkan 10 TL Google Play Nasıl Kullanılır?
  6. Uygulama içi satın alma nasıl kapatılır?
  7. Play Store 4 TL Hediye nasıl kullanılır?
  8. Uygulama içi satın alma işlemleri nedir?
  9. Uygulama içi satın alma ne demek ücretli mi?

Turkcell 10 TL Google Play Nasıl Kullanılır?

Turkcell Mobil Ödeme ile Google Play Store'da tek seferde yapılacak 10 TL ve üzeri harcamaya 10 TL hediye. Kampanyaya katılmak için KATIL GOOGLE yazıp 2255'e gönderin. Kampanyadan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tüm müşteriler yararlanabilir.

Paycell den Google Play parası nasıl kullanılır?

Kampanyadan sadece Google Play Store'da ilk kez Paycell | Turkcell Mobil Ödeme kullanarak işlem yapan müşterilerimiz yararlanabilir. Kullanıcıların hediye kazanımı için satın alma işlemi öncesinde “GOOGLEPLAY” yazarak 2255'e SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanyadan, kampanya süresi boyunca bir kez faydalanılabilir.

Google Play uygulama içi satın alma nasıl yapılır?

Google Play Store uygulamasında, uygulama içi satın alma işlemleri Fiyat veya Yükle düğmesi kullanılarak yapılır. Play.google.com/store adresinde, uygulamanın adının altında "Uygulama içi satın alma seçenekleri" "ifadesini görürsünüz.

Salla Kazan Google Play Store'da geçerli 10 TL Nasıl Kullanılır?

Paycell 10 TL Hediye Google Play Hesabım sayfasına girip “Ödeme” alanından “Paycell I Turkcell Mobil Ödeme”yi seçerek kolayca tanım yapabilirsiniz. Kazanılan 10 TL hattınıza anında yüklenecek olup, kazanımdan sonra 7 gün içerisinde Google Play'de Mobil Ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir.

Salla kazandan çıkan 10 TL Google Play Nasıl Kullanılır?

Google Play Hesabım sayfasına girip “Ödeme” alanından “Paycell I Turkcell Mobil Ödeme”yi seçerek kolayca tanım yapabilirsiniz. Kazanılan 10 TL hattınıza anında yüklenecek olup, kazanımdan sonra 7 gün içerisinde Google Play'de Mobil Ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir.

Uygulama içi satın alma nasıl kapatılır?

İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları'na dokunun. İstenirse parolanızı girin, ardından İçerik ve Gizlilik'i açın. iTunes ve App Store Satın Alımları'na dokunun. Uygulama İçi Satın Alım'a dokunup İzin Verme'yi seçin.

Play Store 4 TL Hediye nasıl kullanılır?

play.google.com/redeem adresini ziyaret edin. Kodunuzu girin. Kullan'ı tıklayın....E-posta yoluyla bir Google Play hediyesi alırsanız hediyeyi, hediye e-postasından kullanabilirsiniz.
  1. Hediyenizi satın alan kullanıcının gönderdiği e-postayı bulun.
  2. Hediyeyi Kullan'ı seçin.
  3. Ekran talimatlarını uygulayın.

Uygulama içi satın alma işlemleri nedir?

Bazı uygulamalarda, uygulama içinden içerik veya hizmet satın alabilirsiniz. Bunlara, "uygulama içi satın almalar" denir. Bunlar, oyundaki güçlü bir kılıç, ücretsiz bir uygulamada daha fazla özelliğin kilidini açan bir anahtar veya satın alma işlemleri için kullanılan sanal para olabilir.

Uygulama içi satın alma ne demek ücretli mi?

Uygulama kullanıldığı durumlarda, uygulamanın içeriğinde gelen ek paket ve ilave servis uygulamalarının satın alınması uygulama içi satın alma anlamında gelir. Bu yöntem uygulamanın daha üst versiyonlarına ve PRO adı verilen seviyelerini elde etme imkanı sağlamaktadır. Bu yöntemlerinde ücretli olduğu unutulmamalıdır.